Ρίσκαρα την καριέρα μου αλλα λιφτινγκ δεν έχω κάνει ακόμα

Στα 46 της δηλώνει οτι δεν έχει κάνει καμία αισθητική επέμβαση.


Η 46χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, που έχει γενέθλια την Τρίτη, έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «You» και μίλησε για το λίφτινγκ που δεν έχει κάνει, για την οικογένειά της και για την γιόγκα που έχει φέρει ειρήνη στη ζωή της.

Η Τζούλια Ρόμπερτς, που την θαυμάσαμε σαν Pretty Woman στο πλευρό του Ρίτσαρντ Γκιρ και σαν δυναμική δικηγόρο Έριν Μπρόκοβιτς να μάχεται ενάντια στα «μεγάλα συμφέροντα», δήλωσε ότι έχει θέσει σε μεγάλο κίνδυνο την καριέρα της με την απόφαση να μην κάνει λίφτινγκ, κάτι που θεωρείται απαραίτητο για τις πρωταγωνίστριες στον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ.

“Με τα πρότυπα του Χόλιγουντ, έχω ήδη πάρει ένα μεγάλο ρίσκο, που δεν έχω κάνει λίφτινγκ, αλλά έχω δηλώσει στην Lancome, ότι επιθυμώ να είμαι μοντέλο για την αντιγήρανση, έτσι θα πρέπει να με κρατήσει τουλάχιστον μέχρι να γίνω πενήντα ετών”, είπε στην συνέντευξή της στο περιοδικό.

Το 2010 η Τζούλια Ρόμπερτς είχε πει ότι δεν θέλει να κάνει botox και να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, για να μπορούν να την… αναγνωρίζουν τα παιδιά της!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!