Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Παντρεύτηκαν λίγο πριν υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί


Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα, λίγο πριν υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο σήμερα (3/2) στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι, έχοντας στο πλευρό του στενούς συγγενείς και φίλους του.

Το ευτυχές γεγονός έκανε γνωστό ο καλός φίλος του ζευγαριού και επιχειρηματίας Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, δημοσιεύοντας βίντεο με την μορφή του story, στο προφίλ  του στο Instagram.

Όπως βλέπουμε η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας λάμπουν από ευτυχία, ενώ σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτάς τους.

«Είναι ένα πολύ όμορφο γεγονός αλλά πιστεύω ότι είναι για μας, είναι πολύ προσωπικό. Από το νέο έτος περιμένω αυτό που όλοι περιμένουμε, το παιδί μας. Το φύλο δεν μπορώ να το αποκαλύψω, το γνωρίζουμε, αλλά το κρατάμε για εμάς. Έχουμε αποφασίσει να μην πούμε το φύλο.

Θέλουμε να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος, να είμαστε καλά, να περάσουμε καλά τις γιορτές. Από το 2023, δε θα αρνηθώ ότι αυτό που κρατάω είναι η στιγμή που έμαθα ότι η σύντροφός μου είναι έγκυος. Είναι πολύ όμορφο αυτό το συναίσθημα», είχε αναφέρει σε δηλώσεις του τον Δεκέμβριο ο Πύρρος Δήμας.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!