Tο ψέμα της Έλλης Στάη στον γιο της [φωτό]

Η Έλλη Στάη όλα τα χρόνια έχει καταφέρει να κρατήσει τον τίτλο της σιδηράς κυρίας της ενημέρωσης, επάξια. Ο πιο δύσκολος ρόλος της ζωής της όμως και συνάμα ο πιο σημαντικός είναι αυτός της μητέρας.


Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό Omikron για τη σχέση της με τον μοναχογιό της και τη δύσκολη εφηβεία του.

Ο 30χρονος, σήμερα, Μάρκος Κατσίμης έχει μια ζηλευτή σχέση με τη μητέρα του, είναι πάνω από όλα φίλοι και ο ένας ακούει τις συμβουλές του άλλου. «Έχω μια σχέση πολύ τρυφερή και πολύ ισότιμη με το γιο μου. Πάντα μιλάγαμε πολύ, συζητούσαμε. Πολλές φορές ερχόταν προς τη δική μου μεριά για να με συμβουλέψει ή για να μου πει ένα λάθος μου. Ό,τι έκανα κι εγώ. Είμαι περήφανη για τη σχέση που έχω μαζί του», δήλωσε.

Πώς όμως ήταν τα πράγματα όταν ήταν μικρός; «Η εφηβεία ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Τώρα θυμάται κάποια πράγματα και γελάμε. Προχθές λέγαμε που ήθελε να βάλει σκουλαρίκι στη μύτη και τελικά έβαλε στο φρύδι. Έκανα όμως ένα τρικ για να το βγάλει γιατί μου είχε κολλήσει ότι δεν μου αρέσει», ανέφερε η Έλλη Στάη και εξήγησε πως του είχε πει ότι το σκουλαρίκι θα του προκαλέσει μόλυνση. Γιατί όμως στη συνέχεια μετάνιωσε το ψέμα που του είπε; «Αυτό το ψέμα όμως δυστυχώς ή ευτυχώς λειτούργησε και μολύνθηκε», εξήγησε.

Και παρά το ότι η Έλλη Στάη ήθελε να κάνει μια μεγάλη οικογένεια δεν τα κατάφερε. Ο λόγος; «Θα ήθελα να έχω πολλά παιδιά. Δεν τα κατάφερα για πολλούς λόγους… Ήταν ένα πρόβλημα για τις γυναίκες της γενιάς μου. Δεν μπορούσαμε να τα κουμαντάρουμε όλα μαζί: οικογένεια, καριέρα, τον εαυτό μας», κατέληξε.

Η Έλλη Στάη με το γιο της, Μάρκο Κατσίμη, στον Μαραθώνιο!

Η Έλλη Στάη έτρεξε τα 10 χλμ, με το γιο της, Μάρκο Κατσίμη, στον Μαραθώνιο!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!