ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η απάντηση του Μπράντλεϊ από το Χ Factor για τις γυμνές φωτο και το hashtag #gay

Μετά τον χαμό που έγινε στο διαδίκτυο, αφού οι εν λόγω φωτο είναι απο το Instagram, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Stereo Soul» δίνει τη δική του απάντηση στη συνέντευξη στο «Down Town».


Ποικίλα σχόλια προκάλεσαν οι γυμνές φωτογραφίες του Μπράντλεϊ από το X Factor, μέσω των οποίων, σύμφωνα με δημοσιεύματα,  ο ίδιος δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του, αφού σε κάποιες από αυτές υπάρχει το hashtag #gay.

200616141134_4784.jpg
Μετά τον χαμό που έγινε στο διαδίκτυο, αφού οι εν λόγω φωτο προέρχονται από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Stereo Soul» δίνει τη δική του απάντηση στη συνέντευξη που έδωσε μαζί με το άλλο μέλος του group, Πάνο Πάλλη, στο «Down Town».

200616141130_0899.jpg
«Όταν εκτίθεσαι, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τα gossip που θα ακολουθήσουν. Ο κόσμος θα πει ό,τι θέλει να πει. Ο Πάνος και εγώ επικεντρωνόμαστε στη μουσική μας, στο τραγούδι και στα show μας. Δεν μίλησα για την προσωπική μου ζωή ή για τη σεξουαλικότητά μου. Αλλά είναι λογικό να κοιτούν τις σελίδες σου στα social media και να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα. Εμείς κάνουμε μόνο focus στη μουσική μας και γι’ αυτό πρέπει να μιλήσουμε»ανέφερε ο ίδιος ο οποίος μάλιστα έσπευσε να κλειδώσει το Instagram του, αν και ήταν ήδη αργά, αφού οι φωτογραφίες (μερικές από τις οποίες σας παραθέτουμε) υπάρχουν σε δεκάδες διαδικτυακά δημοσιεύματα…

200616141132_2849.jpg
Ο Μπράντλεϊ των  των Stereo Soul, που θεωρούνται ένα εκ των φαβορί του talent show, όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγγλία.

Σπούδασε αγγλική φιλολογία και εργάζεται ως καθηγητής, ενώ, πριν γίνει ντουέτο με τον Παναγιώτη Πάλλη, «πέρασε» και από το βρετανικό «X Factor».

image.jpg

1.jpg



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!