Νέο επεισόδιο Project Runway είχαμε χθες το βράδυ, όπου και οι νέοι επίδοξοι σχεδιαστές ήρθαν αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις.

Ειδικότερα, ο Απόστολος Μητρόπουλος συνάντησε τους διαγωνιζόμενους σε γνωστό εμπορικό κέντρο και τους ανακοίνωσε την δοκιμασία που καλούνταν να διεκπεραιώσουν. Έπρεπε λοιπόν, να δημιουργήσουν ένα top εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική του ίδιου του πολυκαταστήματος μέσα σε μόλις 3 ώρες.

Guest κριτής ήταν η Χριστίνα Κοντοβά, με ”καθήκον” να διαλέξει τις 7 καλύτερες δημιουργίες, οι οποίες και θα τοποθετηθούν τελικά στο εν λόγω εμπορικό κέντρο με το όνομα του κάθε σχεδιαστή. Exta bonus: Αυτοί οι 7 καλύτεροι θαέχουν και μια ώρα παραπάνω στην επόμενη δοκιμασία!.

Έτσι, η Χριστίνα Κοντοβά μπήκε στο ατελιέ των φιλόδοξων σχεδιαστών και σχολίασε τις δημιουργίες τους, κάνοντας και τις απαραίτητες συγκρίσεις, οι οποίες προκάλεσαν και διχασμούς, πριν καταλήξει τελικά στους 7 νικητές!

Ταυτόχρονα, όπως όλα δείχνουν οι παίκτες έχουν χωριστεί ήδη σε δύο στρατόπεδα!

Στη συνέχεια, ο Απόστολος Μητρόπουλος ανακοίνωσε στους φιλόδοξους σχεδιαστές την αποστολή της εβδομάδας. Συγκεκριμένα, οι παίκτες βρήκαν πάνω στον πάγκο τους ένα λευκό βαμβακερό πανί 4 μέτρα για τον καθένα, καθώς και χρώματα για να το βάψουν. Έτσι, μέσα σε 6 μόλις ώρες, έπρεπε να δημιουργήσουν ένα ρούχο χρησιμοποιώντας τη φαντασία και το ταλέντο τους στη ζωγραφική.

Βέβαια, μελανό σημείο ήταν η στιγμή που ενώ ο Απόστολος Μητρόπουλος επέβλεπε τις δημιουργίες των σχεδιαστών, ενοχλήθηκε από την συμπεριφορά κάποιων επίδοξων σχεδιαστών, που δεν μπορούσαν να σταματήσουν να μιλάνε και να γελάνε.