Πρώην παίκτρια reality πρωταγωνιστεί σε ταινία πορνό

Λίγο η κρίση, λίγο τα μεγάλα ποσοστά ανεργίας… δεν αφήνεις ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες!!!!


Η Ελίνα Μπεκάκου μπαίνοντας στο σπίτι του Big Brother αναστάτωσε τους πάντες με την εκρηκτική της και sexy εμφάνισή. Κι αν αναρωτηθήκατε ποτέ  που είναι χαμένο αυτό το κορίτσι, σας έχουμε την απάντηση! Η Ελίνα αποφάσισε να ανάψει και πάλι φωτιές, πρωταγωνιστώντας σε ερωτική ταινία του πρώτου Έλληνα πορνοστάρ, Κώστα Χατζή Varvatos!

Αμέσως μετά από την έξοδό της από το σπίτι του Big Brother, η Ελίνα είχε δεχθεί προτάσεις για να πρωταγωνιστήσει σε ροζ ταινίες, όμως τότε εκείνη ήθελε να περιορίσει τις εμφανίσεις της σε live sexy show και γι’ αυτό αρνήθηκε σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso». Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Κώστας Χατζής Varvatos πέντε μήνες την πολιορκούσαν οι παραγωγοί της ταινίας για να πρωταγωνιστήσει στο καυτό dvd, και τελικά είπε το μεγάλο ναι.

Στην hot αυτή ταινία, η Ελίνα υποδύεται μια δημοσιογράφο που πηγαίνει σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων που έχει ο Varvatos με ένα βινίλ κολάν και καυτό στρινγκ. Ο ίδιος ο πρωταγωνιστής λέει ότι η Ελίνα έδειξε απίστευτο επαγγελματισμό και οι δυο τους μοιράζονται αρκετές σκηνές!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!