Πρίγκιπας Χάρι: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη χειρουργική επέμβαση της Κέιτ Μίντλετον


Ο πρίγκιπας Χάρι τιμήθηκε το βράδυ της Παρασκευής για τη δουλειά του ως στρατιωτικός πιλότος σε ένα λαμπερό γκαλά στο Λος Άντζελες. Είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση από τότε που η κουνιάδα του Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιά και ο πατέρας του, ο βασιλιάς Κάρολος, ανακοίνωσε ότι θα νοσηλευτεί για ένα θέμα με τον προστάτη του.

Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν ιδιαίτερα κεφάτος, χαμογελώντας καθώς βρισκόταν μαζί με τον πρίγκιπα Mario-Max Schaumburg-Lippe, ένα 46χρονο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Δανίας, και άλλους στο Beverly Hills Hilton.

Ο Χάρι, 39 ετών, τιμήθηκε ως Ζωντανός Θρύλος της Αεροπορίας σε μια τελετή που διοργάνωσε ο ηθοποιός και πρεσβευτής της αεροπορίας Τζον Τραβόλτα.

Ο Δούκας του Σάσεξ ολοκλήρωσε δύο θητείες στο Αφγανιστάν ως ελεγκτής αέρα και πιλότος ελικοπτέρου Απάτσι, έχοντας πραγματοποιήσει αμέτρητες εκπαιδευτικές αποστολές στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία.

Υπηρέτησε για 10 χρόνια στο στρατό, φτάνοντας στο βαθμό του Λοχαγού, και αργότερα ίδρυσε τα Invictus Games – ένα αθλητικό γεγονός για τραυματισμένους στρατιωτικούς και βετεράνους.

Ο Χάρι παίρνει τη θέση του δίπλα σε άλλους «θρύλους» της αεροπορίας και της αεροδιαστημικής, όπως οι Buzz Aldrin, Jeff BezosTom Cruise, Neil Armstrong, Harrison FordMorgan Freeman και Elon Musk.

Ο ιστότοπος της εκδήλωσης επαίνεσε επίσης τον δούκα για τη δουλειά του με φιλανθρωπικές οργανώσεις και οργανισμούς όπως οι Travalyst, Sentebale, African Parks και WellChild.

Μια δήλωση στην ιστοσελίδα της ανέφερε: «Ο πρίγκιπας Χάρι είναι ανθρωπιστής, βετεράνος του στρατού, υπέρμαχος της ψυχικής ευεξίας και περιβαλλοντολόγος. Έχει αφιερώσει τη ζωή του σε προχωρημένους σκοπούς για τους οποίους είναι παθιασμένος και που επιφέρουν μόνιμες αλλαγές για ανθρώπους και τόπους».

 διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!