Πρεμιέρα Τζάνης – Κολέτσα / Η ”έκτη αίσθηση” γυρνάει σαν ”Αμαρτωλή” στην Χαλκίδα

Δείτε φωτογραφίες απο την πρεμιέρα και όπως όλα δείχνουν το Καλοκαίρι έχει το δικό του όνομα στην Διασκέδαση …… Thalassa Live στην Χαλκίδα !!!!


Όλα τα φώτα στραμμένα στο Thalassa Live για την καλοκαιρινή σαιζόν που έκανε πρεμιέρα 12 Μαρτίου στην Χαλκίδα !!

15

Γέμισαν ασφυκτικά το μαγαζί οι θαμώνες αφού ο Θάνος Τζάνης και η Χριστίνα Κολέτσα αλλά και όλα τα παιδιά του σχήματος με αρχηγό τον μαιτρ στο είδος μαέστρο τους, Δημήτρη Πανταζόγλου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!!

2

Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα θα γεμίζει κάθε Σάββατο από ανθρώπους και συναισθήματα αφού το κοινό της Χαλκίδας είναι από τα καλύτερα!!

Ο Θάνος Τζάνης επιστρέφει σε έναν χώρο οπού έχει διαπρέψει και στο παρελθόν. Είναι ένας καλλιτέχνης με βιογραφικό, επιτυχίες και σουξέ που έχουμε όλοι ακούσει και τραγουδήσει.

Στην καλύτερη του φάση επαγγελματικά και φανερά ανανεωμένος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και φυσικά φάνηκε στο χειροκρότημα αλλά και στο ….λουλουδόπολεμο !!!

9

Καταφέρνει και έχει βαθιά και άμεση επικοινωνία με το κοινό του αγγίζει καρδιές για αυτό και ο κόσμος τον ακολουθεί και τον αγαπάει!!

Χριστίνα Κολέτσα στα καλύτερα της ανανεωμένη σέξυ και δυνατή κάνει την εμφάνιση της και το μαγαζί παραμιλάει. Δυνατή με τραγούδια και καλύτερη από ποτέ δίνει τον καλύτερο της εαυτό στην πίστα.

13

8

Νίκος Κερκένης Μανωλης Στάης αγόρια που ξεσηκώνουν το κοινό και οι γυναίκες παραμιλούν αφού είναι και νέοι και ωραίοι και τολμούν να τραγουδούν τα καλύτερα φτιάχνοντας σου την διάθεση!

10

kerk

Ο εκπληκτικός Μιχάλης Μαραγκάκης τα δίνει όλα με την λύρα του και έτσι όπως δείχνει το κοινό του παραμιλάει και πίνει κούπες!! Γνωρίζοντας πως είναι να κάνεις το γλέντι αφού ότι και να κάνει ο κόσμος είναι όρθιος ο Μιχάλης έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη!! 

5

Τα κορίτσια του μαγαζιού Γωγώ και Χριστίνα σέξυ και με φωνή επίσης ξεσηκώνουν τον αντρικό πληθυσμό και όλοι τελικά είναι όρθιοι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αφού κανένας δεν φεύγει από το μαγαζί !!

6

Δείτε φωτογραφίες απο την πρεμιέρα και όπως όλα δείχνουν το Καλοκαίρι  έχει το δικό του όνομα στην Διασκέδαση …… Thalassa Live στην Χαλκίδα !!!!

11

14

17

20

3

16

12



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!