Το παιχνίδι της αγάπης είναι ένα «κοινωνικό πείραμα» όπως αγαπά να το αποκαλεί η παρουσιάστριά του, Μαρία Μπακοδήμου. Δεν ξέρουμε αν πέτυχε σε αυτό το επίπεδο, αλλά σαν τηλεοπτικό πείραμα το Power of Love αποτέλεσε σίγουρα ένα από τα πιο επιτυχημένα εγχειρήματα της σεζόν.

Εν όψει του μεγάλου τελικού εντός ολίγων ημερών, χθες μάθαμε ποιοι είναι οι παίκτες που κατάφεραν να πάρουν το μαγικό εισιτήριο και να διεκδικήσουν το σημαντικό έπαθλο. Κατόπιν ψηφοφορίας των τηλεθεατών, οι δύο πρώτοι παίκτες που εξασφάλισαν τη θέση τους είναι  η Στέλλα Μιζεράκη και ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί. Λίγο πριν το τέλος του χθεσινοβραδινού gala όμως, σύσσωμοι οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν ανοιχτά και τους δύο επόμενους παίκτες που θα στελεχώσουν τον τελικό.

Το αποτέλεσμα που έδειξε η καταμέτρηση των ψήφων, θέλει την Τζούλια Καραγιάννη και τον Πάνο Ζάρλα να είναι και αυτοί στους τελικούς υποψηφίους. Όμως, προκειμένου να συμπληρωθεί η «χρυσή εξάδα» πραγματοποιήθηκε άλλη μια ψηφοφορία που ανέδειξε τους Μιχάλης Κάββαλο και Κυριακή Τσανικίδη. 

Να θυμίσουμε πως η Εύα Καλτσή ήταν εκείνη η οποία και αποχώρησε στο Gala της εβδομάδας, αφήνοντας πίσω της τους 6 φιναλίστ.