Πού πάει η Μίνα Καραμήτρου μετά το «αντίο» στο Open


Τελευταίο «κρούσμα» αποτελεί η παραίτηση της Μίνας Καραμήτρου η οποία μετά από πολυετή συνεργασία με το Open, αποχωρεί από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Λίγες ημέρες πριν τι φινάλε της σεζόν για την εκπομπή «10 παντού» την οποία παρουσίαζει μαζί με τον Νίκο Στραβελάκη, η Μίνα Καραμήτρο ενημέρωσε τον Γενικό Διευθυντή του Open, Χρήστο Παναγιωτόπουλο ότι αποφάσισε να παραιτηθεί.

Η επόμενη ημέρα της δημοσιογράφου την θέλει να κινείται προς το Φάληρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις ανάμεσα στον ΣΚΑΪ και την Μίνα Καραμήτρου είχαν  ξεκινήσει ήδη από τον Ιούνιο. Αρχικά, μάλιστα, εξετάστηκε το ενδεχόμενο η δημοσιογράφος να γίνει η νέα παρτενέρ του Δημήτρη Οικονόμου στην εκπομπή «Σήμερα» κάτι το οποίο τελικά δεν προχώρησε με τις συζητήσεις ΣΚΑΪ – Καραμήτρου να σταματούν προσωρινά. Η θέση αυτή αποφασίστηκε τελικά να καλυφθεί εκ των έσω με την μετακίνηση του Γιάννη Πιτταρά δίπλα στον Δημήτρη Οικονόμου.

Ο δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στον ΣΚΑΪ και τη Μίνα Καραμήτρου ανοίγει εκ νέου μετά την παραίτησή της από το Open. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες στο κανάλι του Φαλήρου επιθυμούν να την αξιοποιήσουν σε ρόλο παρουσιάστριας ενώ είναι υπό εξέταση το σε ποια εκπομπή.

Την ίδια στιγμή, το Open μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό από την παραίτηση της δημοσιογράφου λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν, αναζητά το πρόσωπο που θα ενταχθεί στο πλευρό του Νίκου Στραβελάκη στην εκπομπή «10 παντού». Στο τραπέζι των συζητήσεων πέφτει το όνομα γυναίκας δημοσιογράφου από το δυναμικό του Open που την περασμένη σεζόν μετείχε σε άλλη εκπομπή του καναλιού.

πηγή: tvinsider.gr

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!