Pornhub: Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες για το 2019 – Τι προτιμούν οι Έλληνες


Με τις ΗΠΑ να προπορεύονται για άλλη μια χρονιά στην αναζήτηση πορνό περιεχομένου μέσω του Pornhub, η δημοφιλέστερη ιστοσελίδα δημοσίευσε τα στοιχεία για το έτος που ολοκληρώνεται.

Εκεί μπορούμε να δούμε τις κατηγορίες με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, τις χώρες που έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό αναζήτησης, τις πιο δημοφιλείς πορνοστάρ, αλλά και τις πιο δημοφιλείς διάσημες.

Όπως βλέπετε στον ακόλουθο χάρτη, ως προς τις κατηγορίες, φαίνεται πως το «Lesbian» και το «Hentai» είναι οι δημοφιλέστερες κατηγορίες, με το πρώτο να κυριαρχεί σε όλη την αμερικανική ήπειρο και την ωκεανία, ενώ το δεύτερο έχει καταλάβει όλη την Ανατολική Ευρώπη, τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, τη Μογγολία και την Κορέα. Σε Κίνα και Άπω Ανατολή κυριαρχεί το Japanese, σε Ινδία και Πακιστάν το Indian, ενώ το Ebony είναι σχεδόν σε όλη την Αφρική το πρώτο στην αναζήτηση.

Όσον αφορά στην Ελλάδα, κι εδώ έχουμε μια κυριαρχία του Lesbian.

Στα πρόσωπα της βιομηχανίας, είτε άμεσα είτε έμμεσα, οι γυναίκες πορνοστάρ που αναζητούν οι περισσότεροι είναι οι: Τζέσα Ρόουντς, Μία Καλίφα, Ράιλι Ριντ, Αμπέλα Ντέιντζερ και Μπράντι Λαβ.

Από διάσημες κυρίες που δεν είναι πορνοστάρ, η Βρετανίδα youtuber Μπελ Ντελφίν είναι πρώτη με πάνω από 30 εκατομμύρια αναζητήσεις, ενώ ακολουθεί η Κιμ Καρντάσιαν με πάνω από 18 εκατομμύρια. Στις τρεις θέσεις μέχρι την πεντάδα είναι η Cardi B, η Αμερικανίδα youtuber Lena the Plug και η Αριάνα Γκράντε.

Τέλος, η δημοφιλέστερη ώρα εισόδου στο Pornhub είναι στις 11 το βράδυ της Κυριακής και η λιγότερο δημοφιλής είναι στις 5 το πρωί της Δευτέρας.

The post Pornhub: Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες για το 2019 – Τι προτιμούν οι Έλληνες appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!