Πολυχρονόπουλος: Η ανάρτησή του μετά την μήνυση σε πρώην εθελοντή – «Σήμερα έγινε η αρχή προκειμένου να λάμψει η αλήθεια»


Σε νέα ανάρτηση προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας (19/02), ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπειτα από την πρώτη μήνυση που υπέβαλλε κατά πρώην εθελοντή της κοινωνικής κουζίνας για τα όσα υποστήριξε δημοσίως για τον «Άλλο Άνθρωπο».

Στην ανάρτησή του αναφέρεται μεταξύ άλλων πως «έχω πάρει την απόφαση να παλέψω, όχι για εμένα αλλά για τους χιλιάδες ανθρώπους τους οποίους αγκάλιαζε καθημερινά ο «Άλλος Άνθρωπος» με μεγάλη προσπάθεια και αγάπη, αλλά και για τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να πιστεύουν στο «όραμα» μου».

Η ανάρτηση

«Σήμερα έγινε η αρχή προκειμένου να λάμψει η αλήθεια, να αποκατασταθεί το όνομα του «Άλλου Ανθρώπου» και μαζί με αυτό και η εμπιστοσύνη του κόσμου στην αλληλεγγύη, στην προσφορά, στην ανθρωπιά. Έχω πάρει την απόφαση να παλέψω, όχι για εμένα αλλά για τους χιλιάδες ανθρώπους τους οποίους αγκάλιαζε καθημερινά ο «Άλλος Άνθρωπος» με μεγάλη προσπάθεια και αγάπη, αλλά και για τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να πιστεύουν στο «όραμα» μου, που με συναντούν τυχαία στον δρόμο ή μου στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης, μοιράζοντας μου απλόχερα κουράγιο και ελπίδα, ακόμα και στις δύσκολες αυτές στιγμές, όπως ακριβώς κάνει και ο «Άλλος Άνθρωπος».

Στα πλαίσια αυτά και έχοντας κίνητρο την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου αποφάσισα να καταθέσω μηνύσεις και να κινηθώ νομικά σε βάρος όσων επιδίδονται αλόγιστα και άκριτα σε συκοφαντίες, αμαυρώνοντας την ιδέα του «Άλλου ανθρώπου» και σκορπώντας καχυποψία, αναλήθειες, ψέματα και διχόνοια. Και αυτή, όπως προείπα, είναι μόνο η αρχή. Από εδώ και πέρα όποιος κινείται εναντίον του «Άλλου Άνθρωπου» θα με βρει απέναντι του και θα κληθεί να υποστεί όλες τις νόμιμες συνέπειες.

Το οφείλω σε εμένα, σε εσάς, στην ιδέα του «Άλλου Ανθρώπου» την οποία πρέπει πάση θυσία να διατηρήσουμε ζωντανή. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο καλώ όσους από εσάς μπορείτε και θέλετε να συνεισφέρετε σε υλικά και μόνο αγαθά (τρόφιμα, γάλα, φρυγανιές, καφέ, κρουασάν, μπολάκια, ποτηράκια, κέικ κλπ), προκειμένου να διατηρηθεί το κοινωνικό έργο του «Άλλου ανθρώπου», το οποίο τις τελευταίες μέρες βάλλεται και έχει υποστεί βλάβη, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να κινδυνεύουν να μείνουν νηστικοί, χωρίς νερό, χωρίς φαγητό, χωρίς αγάπη. Και σας καλώ, όχι μόνο να στείλετε πράγματα, αλλά, όπως λέω από την αρχή που ξεκινήσαμε, να τα φέρετε και να τα μαγειρέψουμε μαζί στην Μ Αλεξάνδρου 109 Κεραμεικος ,εκεί που είμαστε κάθε μέρα από Τρίτη έως και Κυριακή από 10:00-17:00. Γιατί ο Άλλος είσαι ΕΣΥ!!

Ο «Άλλος Άνθρωπος» μας έχει ανάγκη πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Σας ευχαριστώ από καρδιάς!»

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!