Πλέσσας – Μαυρικίου: Μια αύρα πάθους ενέργειας και έντασης συνέπαιρνε όποιον βρισκόταν εκεί

Το www.bizznews.gr ήταν εκεί … Σε αυτή την μαγική βραδιά στην 3η Μαρίνα της Γλυφάδας… Όσο μπορώ πιο καλά σας μεταφέρω από καρδιάς όλα όσα ζήσαμε και εμπρός στην σκηνή αλλά και πίσω στα καμαρίνια!!


Το www.bizznews.gr ήταν εκεί … Σε αυτή την μαγική βραδιά στην 3η Μαρίνα της Γλυφάδας… Όσο μπορώ πιο καλά σας μεταφέρω από καρδιάς όλα όσα ζήσαμε και εμπρός στην σκηνή αλλά και πίσω στα καμαρίνια!!

Ευχαριστώ τον φωτογράφο μου Γιάννη Γκογκόπουλο που είναι πάντα μαζί μου στις εκπληκτικές φωτογραφίες του!!

Ίσως δεν είμαι η πιο ιδανική  να μιλήσω για μουσική και τους εκπρόσωπους της. Όμως θεωρώ πως είμαι ειδική στο να μιλήσω για αυθεντικότητα, για ιστορία, για διαχρονικότητα αλλά και για το ποιος τελικά μπορεί να πραγματοποιήσει το όνειρο του αρκεί να το θέλει!!  IMG_3034

Προσωπικά δεν κρύβω πως οι γνώσεις μου περιορίζονται στα απολύτως βασικά και ως εκ τούτου δεν μπορώ να εκφέρω εμπεριστατωμένη γνώμη. Μπορώ όμως να μιλήσω και να περιγράψω τις καταστάσεις και τα συναισθήματα που δημιουργούν οι καλλιτέχνες μέσω της μουσικής.

Και αυτό θα κάνω αφού μετά από αυτό που είδα στην συναυλία της Γλυφάδας με έναν εξαιρετικό Μαυρίκιο Μαυρικίου στην σκηνή και την ομάδα του Ελένη Καρακάση, Τάσο Χαλκιά, Δάκη, Πόπη Αστεριάδη, Σόφη Ζαννίνου, αλλά και τον μοναδικό Μίμη Πλέσσα με το αστείρευτο ταλέντο και τις χιλιάδες νότες που δεν μπορούν να ξεχαστούν ποτέ.

Έλεγε  τα τραγούδια του οι αμαρτίες που έχω γράψει …. Υποκλίνεσαι απλά σε αυτό τον άνθρωπο που γεμίζει την σκηνή από νότες …

Βασική προϋπόθεση σε όλο αυτό η μαγική ορχήστρα των αισθήσεων που έδωσε τον καλύτερο της εαυτό!! 

Με τον αγαπημένο Μίμη Πλέσσα ο οποίος δεν κουράζετε ποτέ !!! 

IMG_2442

 

Στα πρόσωπα όλων των παρευρισκομένων υπήρχε ένα χαμόγελο. Ένα χαμόγελο που πήγαζε από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και καθρεφτιζόταν σε όλους τους ανθρώπους που ήταν εκεί για να τον δουν …

Κανείς  δεν μπορούσε να μείνει ανέπαφος και να μην αλωθεί από αυτή την έντονη θετική ενέργεια και το πάθος του.  Μια αύρα πάθους ενέργειας και έντασης συνέπαιρνε όποιον βρισκόταν εκεί … Και ήταν πολύς ο κόσμος

IMG_2593

Το σώμα και το πρόσωπο του Μαυρίκιου πάλλονταν στους ήχους των τραγουδιών του πιάνου που έπαιζε ο Μίμης Πλέσσας μετατρέποντας τις αισθήσεις μας σε δαιμονική και αγγελική ενέργεια η οποία μας διαπερνούσε σε όλα τα κύτταρα … κορμιού και μυαλού !

IMG_2703

Ο Μαυρίκιος είναι έμπνευση … είναι ένας καλλιτέχνης που ρουφάει την κάθε στιγμή και την ζει μαζί με όλους όσους είναι εκεί μαζί του … Έκανε την μουσική ακόμα πιο ζεστή ακόμα πιο τρυφερή στα αυτιά μας ακόμα πιο παθιασμένη!!

IMG_3057

 Σαν να έμπαινε στις σχισμές του χρόνου και να τις σταματούσε … Αντιληπτό σε όλους … όσοι ήταν εκεί το ένιωθαν!

 IMG_2720

Όταν μιλήσαμε πίσω στα καμαρίνια εκείνα τα ανοιχτά στην Μαρίνα με αγκάλιασε για την γνωστή μας σέλφι φωτογραφία και όταν του είπα είσαι μαγικός με αγκάλιασε και μου είπε τώρα ξεκινάω να κάνω το όνειρο ….

IMG_2456

Και ναι μόλις ξεκίνησε το ταξίδι των αισθήσεων για έναν άνθρωπο που ζει την κάθε του στιγμή με ανάσα που παίρνει μαζί με όλους όσους τον αγαπάνε … Και εγώ τον αγαπώ και τον θαυμάζω και θα είμαι δίπλα σου του είπα σε όλα σου τα βήματα ….

IMG_2912

Με τον Δήμαρχο της Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου ο οποίος έδωσε το παρόν σε αυτή την εξαιρετική συναυλία και τον αγαπημένο Μίμη Πλέσσα με την γυναίκα της ζωής του Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα που είναι πάντα δίπλα του!!

IMG_2406

Την μαγική ώρα των αισθήσεων όταν παίζει μουσική ένας από τους μεγαλύτερους συνθέτες μας!! 

IMG_2957

Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου με τον αγαπημένο Δάκη που παρόλο το ατύχημα του ήταν εκεί !!

IMG_2446

Καταπληκτική στην ερμηνεία της αλλά και στο ταλέντο της η Ελένη Καρακάση που πραγματικά άφησε άφωνο το κοινό με την φωνή της αλλά και την ψυχάρα της!! 

IMG_2834

IMG_2411

Με την μοναδική Πόπη Αστεριάδη

IMG_2605

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!