Πίτσα Παπαδοπούλου: «Τον αδελφό μου 7 ετών τον πάτησε το τραμ, η μαμά μου το έμαθε πολύ άσχημα»


Η Πίτσα Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης (28/3) για να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μέσα σε όλα, η λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε και για τον τραγικό χαμό του μικρού της αδελφού καθώς και τον βίαιο και σκληρό τρόπο που το έμαθε από γειτόνισσα η μητέρα της.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το τραγικό δυστύχημα του αδερφού της όταν τον πάτησε το τραμ σε ηλικία 7 ετών και συγκεκριμένα ανέφερε: «Η μαμά μου δούλευε και μας προσέχει η μεγαλύτερη αδελφή μου εμένα και τα δύο αγόρια. Μία μέρα είχαμε πάει μία βόλτα και καθόμασταν σε μία στάση τραμ. Ο αδελφός μου ο Νίκος μαζί με έναν φίλο του ανέβηκαν πίσω από το τραμ όσο ήταν σταματημένο και κρεμόντουσαν ενώ εκείνο κινούταν. Επειδή ήταν μικρό και δεν ήξερε μπήκε στον χώρο που ήταν ανάμεσα από τα δύο βαγόνια. Ο ελεγκτής του έλεγε να κατέβει αλλά εκείνος δεν καταλάβαινε. Κάποια στιγμή άφησε τα χέρια του και τον πάτησε το τραμ. Εγώ τότε ήμουν πολύ μικρή», περιέγραψε η Πίτσα Παπαδοπούλου.

«Η μαμά μου το έμαθε πολύ άσχημα. Γυρνώντας από τη δουλειά μια γειτόνισσα φώναξε στη μαμά μου και της είπε “Κυρία Ιουλία το παιδί σας σκοτώθηκε, το πάτησε το τραμ”. Δεν το ξεπέρασε κανείς μας και ιδιαίτερα η μαμά μου. Όταν είσαι μικρός τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα, είναι άλλος πόνος για εκείνη και άλλος για εμάς τα παιδιά» συμπλήρωσε η Πίτσα Παπαδοπούλου.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!