Ποιός είναι 35χρονος επιχειρηματίας και νέος έρωτας της Τζένης Μπαλατσινού;

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι ξανά ερωτευμένη, δύο χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο που αποτέλεσε χωρίς καμία αμφιβολία την πρώτη είδηση στην εγχώρια showbiz.


Και από τότε μέχρι και σήμερα όλοι ακόμα ασχολούνται εντατικά με τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι στο τέλος, αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο κ.α., παρόλο που οι δυο τους δήλωσαν πως ήταν μια κοινή τους απόφαση που πάρθηκε ήρεμα και πολιτισμένα, χωρίς προστριβές και εντάσεις. Είναι άλλωστε γονείς τριών παιδιών και αυτά αποτελούν την Νο1 προτεραιότητά τους.

Η παρουσιάστρια έχει αλλάξει πια οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή, όπως εξάλλου απέδειξε το δημοσίευμα του περιοδικού You, στο οποίο απολάμβανε τρυφερά τετ α τετ στη θάλασσα, σε απομονωμένη παραλία του αγαπημένου της νησιού, την Πάτμο.

Ποιος είναι όμως ο γοητευτικός μελαχρινός που κατάφερε να κλέψει την καρδιά της Τζένης Μπαλατσινού; Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, πρόκειται για 35 χρονο επιχειρηματία από την Καβάλα, ο οποίος ονομάζεται Ανδρέας Παππάς.

Ο ίδιος, ασχολείται επαγγελματικά με την οικογενειάκή επιχείρηση, την Θερμοπλαστική Καβάλας. Να σας ενημερώσουμε πως την ώρα που ξέσπασε ο σάλος, ταξίδευε στην Αμερική με την κόρη της Αμαλία, για να τη γράψει στο Berkeley, University of California και γενικά να τη βοηθήσει να προσαρμοστεί στην καινούργια της καθημερινότητα.

tzenimpalatsinou



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!