Πιο όμορφη απο ποτέ η Βίκυ Καγιά φωτογραφίζεται 25 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της

25 ημέρες μετά τον ερχομό της κόρης της, του καρπού του έρωτά της με τον Ηλία Κρασσά, η Βίκυ Καγιά έκανε την πρώτη της φωτογράφηση στο περιοδικό Hello, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι βιώνει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της.


25 ημέρες μετά τον ερχομό της κόρης της, του καρπού του έρωτά της με τον Ηλία Κρασσά, η Βίκυ Καγιά έκανε την πρώτη της φωτογράφηση στο περιοδικό Hello, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι βιώνει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της. Η επιχειρηματίας «άνοιξε» την καρδιά της στον Άρη Καβατζίκη και μίλησε για τη ζωή με τη νεογέννητη Bianca στο σπίτι, τα κιλά που έχασε και τη βοήθεια που έχει από το σύζυγό της τα βράδια.

Πώς είναι οι πρώτες ημέρες με το μωρό; «Κοιμάμαι ελάχιστα, υπάρχουν παντού μωρουδιακά, η Μπιάνκα μυρίζει σαν μπισκότο! Άλλαξε το σπίτι μας! Τη θηλάζω κι είμαι τόσο χαρούμενη γι’ αυτό. Είναι πολύ έντονη αυτή η επαφή του θηλασμού, αλλά δε νιώθω κουρασμένη. Έμαθα να την αλλάζω, να την κάνω μπάνιο, με τη βοήθεια μιας ευγενέστατης μαίας. Είναι υπέροχο το συναίσθημα της μητρότητας, σοβαρό και σημαντικό ταυτόχρονα. Νιώθω την ευθύνη αυτού του μικρού πλάσματος, δε θέλω να την πονάω καθόλου», εξομολογήθηκε και πρόσθεσε: «Ο Ηλίας ξυπνάει μαζί μου το βράδυ. Με βοηθάει και είναι γλυκός. Τρελαίνεται να κάνει μπάνιο τα παιδάκια μας. Και τη Bianca, αλλά και την Εριέττα και τον Γιώργο. Είναι από τα αγαπημένα του πράγματα».

Kagia

Πώς επέλεξαν το όνομα της μικρής; «Γιατί απλώς μας άρεσε πολύ . Για κανέναν άλλο λόγο», εξήγησε η Βίκυ Καγιά και αποκάλυψε πως έχει χάσει και τα 8 κιλά της εγκυμοσύνης: «Νιώθω λίγο άβολα ακόμη από την τομή της καισαρικής και πρησμένη την κοιλιά μου. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο, ούτε διατροφή ούτε γυμναστική. Όταν βγήκα από το μαιευτήριο είχαν μείνει τρία, τα οποία έφυγαν κι αυτά. Είναι τέτοια η σωματοδομή μου».

Όσο για το αν είχε μια εύκολη εγκυμοσύνη, η ίδια τόνισε: «Νιώθω τυχερή. Είχα μια πολύ χαρούμενη εγκυμοσύνη, που δε με δυσκόλεψε ούτε στιγμή. Πραγματικό λαχείο. Ούτε εμετούς, ούτε τίποτα. Σε σημείο μέχρι τεσσεράμισι μηνών χόρευα και τραγουδούσα στο Annie, που ήταν ένα πολύ απαιτητικό μιούζικαλ, παρόλο που είχε κακή κατάληξη λόγω οικονομικών θεμάτων που δημιουργήθηκαν».

vicky kagia hello  (2)



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!