Ποια είναι τα φαβορί του φετινού Dancing with the stars;

Αυτά είναι!


Με μόλις δύο αποχωρήσεις, αλλά με σκληρές πρόβες και χορογραφίες σίγουρα πιο δύσκολες από τους προηγούμενους 3 κύκλους, τα «φαβορί» στο “Dancing with the Stars 4” έχουν αρχίσει να φαίνονται, όχι μόνο σε επίπεδο βαθμολογίας που «φεύγει μπροστά», αλλά και σε ό,τι αφορά τη σκηνική παρουσία συγκεκριμένων ζευγαριών.

Και μπορεί η Κλέλια Πανταζή να απάντησε εμμέσως στον Γιώργο Λιάγκα – ο οποίος έχει εκφραστεί για το ποιους βλέπει να φτάνουν στον τελικό – ότι δεν της αρέσει ο όρος «φαβορί», όμως, – κακά τα ψέματα – υπάρχουν ζευγάρια που κατάφεραν να ξεχωρίσουν από τα πρώτα live, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

Για τα δύο πρώτα live, (και με τα ζευγάρια να κερδίζουν μία επιπλέον εβδομάδα πρόβας, λόγω της έκτακτης πολιτικής επικαιρότητας που ανέβαλε τη μετάδοση του Dancing της προηγούμενης Κυριακής), έχουν ξεχωρίσει…

Έτσι, ο Μιχάλης Μουρούτσος με ένα επιβλητικό passo doble συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία (23 βαθμοί), ενώ είχε προηγηθεί ένα καλό tango με μία μικρή ατυχία, που όμως δεν στέρησε από τον ίδιο και τη ντάμα του, Άννα Πολύζου, εξαιρετικές κριτικές.

Η Ευαγγελία Αραβανή με τον παρτενέρ της Βλάντιμιρ Μορότσκο, με ένα ρομαντικό βαλς και μία εκρηκτική σάμπα, επίσης απέσπασαν για δύο εβδομάδες υψηλές βαθμολογίες και εξαιρετικά σχόλια, κάνοντας πολλούς να μιλούν για ένα ακόμη «δυνατό ζευγάρι», (24 βαθμοί).

Όμως, εκείνοι που βγήκαν με… «κόκκινο» και ύστερα από ένα «ήσυχο» βαλς, πέρασαν μπροστά με μία επιθετική σάμπα, ήταν η Κατερίνα Στικούδη και ο παρτενέρ της, Ηλίας Μπούτσης. Το σόλο της τραγουδίστριας και τα σχόλια των κριτικών ότι οι γρήγοροι χοροί της πάνε πιο πολύ, έφερε το ζευγάρι στους 26 βαθμούς και έκανε πολλούς να μιλούν για ένα ακόμη φαβορί!

Από τα – μέχρι στιγμής – φαβορί και ο Άλεξ Κάβδας με την παρτενέρ του Κλώντια – Άννα Στόγια, που αν το jive του πρώτου διαγωνιστικού live έδωσε μία γεύση από το τι μπορεί να κάνει το ζευγάρι, το δεύτερο με το passo doble του νεαρού παρουσιαστή, τους έφερε «ψηλά» στη βαθμολογία (25 βαθμοί) και με κερδισμένες τις εντυπώσεις κριτών και θεατών.

Στους «δυνατούς» διαγωνιζόμενους και η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής Κλέλια Πανταζή που μαζί με τον παρτενέρ της, Παύλο Μανογιαννάκη, εντυπωσίασαν – παρά τον τραυματισμό της αθλήτριας – με μία σάμπα που έφτασε στους 21 βαθμούς.

Βέβαια, την επόμενη Κυριακή θα κριθούν πολλά στις λεπτομέρειες, κυρίως, γιατί οι διαγωνιζόμενοι είχαν περισσότερο χρόνο στη διάθεση τους για να ετοιμάσουν τις χορογραφίες τους.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!