Πετρούνιας Δημήτρης: O γοητευτικός ψυχολόγος με την πλούσια κοινωνική δράση


Μαζί μας και σήμερα στην παρουσίαση του βιβλίου μου Γυναίκες στην Χάση του φεγγαριού !!
Είναι ο ψυχολόγος της καρδιάς μας !!

Τελευταία τον παρακολουθήσαμε από τις συμμετοχές του στην εκπομπή ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ όπου με τις καίριες επιστημονικές τοποθετήσεις του βοήθησε να δωθεί φως σε αρκετά σκοτεινά σημεία της πολύκροτης υπόθεσης από την Πάτρα.

Η αρκετά πλούσια κοινωνική του δράση για τις ευπαθείς ομάδες τον έχουν κάνει εδώ και αρκετά χρόνια γνωστό στο δημοσιογραφικό χώρο όπου έχει τιμηθεί αρκετές φορές από διάφορους οργανισμούς για τις καινοτομίες του με πιο πρόσφατες την παρακολούθηση αγώνων πρώτη φορά παγκοσμίως από άτομα με περιορισμένη όραση και τη δημιουργία (μαζί με την AD3D designs και την κα Σαραντίδου) του 3D προθέματος στήθους για τις γυναίκες με μαστεκτομή όπου σε αυτή τη δράση συνείσφεραν σημαντικά η κα Δήμητρα Κατσαφάδου και η κα Μαρία Κορινθίου.


Πάντα όμως η επιτυχημένη συνεργασία του με παγκόσμιους πρωταθλητές,ολυμπιονίκες/παραολυμπιονίκες αποτελεί ένα ξεχωριστό δείγμα της δουλειάς του. Η μεγάλη δημοφιλία του φαίνεται και στους κοντά 220.000 ακολούθους του στην επαγγελματική του σελίδα στο Facebook (Δημήτριος Ι. Πετρούνιας – Κλινικός Ψυχολόγος) όπου έχει κυρίως κοινωνικό περιεχόμενο.
Παράλληλα πάντα στηρίζει οτιδήποτε και οποιονδήποτε προάγει πολιτισμό κι ως μέλος του ΔΣ της Εταιριας Γραμματων και Τεχνων Πειραια. Βασιζόμενος σε αυτή την αρχή τελευταία προλόγισε το βιβλίο «Γυναίκες στη Χάση του Φεγγαριού» όπου μέσα από τα μάτια των ηρωίδων της καθημερινότητας αντιλαμβανόμαστε τα θέλω τους στην κοινωνία.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!