Πετρούλα Κωστίδου: Γείωσε τον Θέμο Αναστασιάδη… αρνήθηκε να πάει στο «Όλα Τρέλα»

Γείωσε τον Θέμο Αναστασιάδη η Πετρούλα Κωστίδου… και αυτός; Έγινε πυρ και μανία. Λογικό. Αφού αλλιώς τα υπολόγιζε και αλλιώς εξελίχθηκαν.


Γείωσε τον Θέμο Αναστασιάδη η Πετρούλα Κωστίδου… και αυτός; Έγινε πυρ και μανία. Λογικό. Αφού αλλιώς τα υπολόγιζε και αλλιώς εξελίχθηκαν.

Ο παρουσιαστής του «Όλα Τρέλα» κάλεσε την Πετρούλα Κωστίδου ως καλεσμένη στην εκπομπή του… και εκείνη τον γείωσε. Και απ’ότι μυριζόμαστε καλά έκανε. Καταλαβαίνετε τι μπορεί να ζήτησε να κάνει η Πετρούλα. Τα γνωστά που ζητάει ο Θέμος από την Σάσα Μπάστα… και από άλλες κοπέλες!

Η Πετρούλα Κωστίδου όμως πλέον έχει σοβαρέψει. Δεν κάνει τις παλιές «δεύτερες εκπομπές» που την υποβίβαζαν στους τηλεθεατές. Θέλω σε αυτό το σημείο, να κάνω κι εγώ ένα προσωπικό μου σχόλιο σχετικά με την Πετρούλα. Η κοπέλα αυτή, δεν ήταν όπως την παρουσίαζαν. Είναι σοβαρή κοπέλα… εάν την γνωρίσετε, θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Απλά εκείνη την εποχή, φρόντιζαν να την παρουσιάζουν έτσι, γιατί αυτό πουλούσε.

Ενώ όλοι περίμεναν πως το κορίτσι με το πλατινέ ξανθό μαλλί που έλεγε τον καιρό σχεδόν ημίγυμνο, δεν θα πήγαινε πουθενά και την «περνούσαν στο φτερό» και στο «ψηλό» που λέμε, εκείνη είναι εδώ και συνεχίζει. Και καλά κάνει. Μαγκιά της. Η Πετρούλα αρνήθηκε λοιπόν, να πάει στην εκπομπή του Αναστασιάδη και εκείνος άρχισε να ωρύεται και να τον ακούει όλη η εφημερίδα. Η καστανή νέα Πετρούλα, εξαιτίας των δεσμεύσεων που έχει από την εταιρεία ηλεκτρικών ειδών, δεν θα είναι ίδια. Ούτε θα κάνει αυτά που έκανε παλιά.

Και καλά θα κάνει….



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!