Πέτρος Λαγούτης: «Τα παιδιά μου δεν θέλουν να μιλάω γι’ αυτούς» – «Θέλω να κάνουν αυτό που αγαπούν»


Ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 28/3 στο πλατό της εκπομπής Mega Καλημέρα, και μέσα σε όλα τα οποία αποκάλυψε αναφέρθηκε στους δυο γιούς του και στη σχέση του μαζί τους.

Αρχικά παραδέχτηκε ότι οι δυο γιοι του δε θέλουν να μιλάει πολύ γι’ αυτούς στις συνεντεύξεις του, ενώ τόνισε πως θέλει και οι δυο να κάνουν στη ζωή τους αυτό που πραγματικά αγαπούν.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τα παιδιά μου, δε θέλουν να μιλάω πολύ γι’ αυτά. Ο Δημήτρης είναι γνωστό, τελειώνει το δεύτερο έτος του Εθνικού, ο Γιωργής, ο μικρός, είναι τρίτη Λυκείου φέτος, δίνει Πανελλήνιες, λέει για Πληροφορική, θα δούμε. Θα κάνει ό,τι θέλει. Υπάρχει μια πλευρά που λέει, “αχ, να έχουμε και έναν φυσιολογικό μέσα στο σπίτι”, από την άλλη και αυτό που επέλεξε ο Δημήτρης, έχει τη γοητεία του.

Τα παιδιά μεγαλώσανε με δυο γονείς ηθοποιούς, στα θέατρα, τα γυρίσματα, είναι λογικό και έχει και αυτό την γοητεία του. Ξέρει πολύ καλά. Δεν εθελοτυφλεί. Δεν πιστεύει ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι δυο γνωστοί ηθοποιοί, πετυχημένοι, σημαίνει ότι το ίδιο θα συμβεί και σε αυτόν. Ξέρει πολύ καλά ότι έχει να αντιμετωπίσει και αυτό το έξτρα εμπόδιο, ότι είναι γιος μας και όλοι μπορεί να τον συγκρίνουν επειδή είναι γιος μας.

Κάνει κάτι που του αρέσει. Η συμβουλή που δίναμε πάντα και στους δυο ήταν ότι να βρουν αυτό που τους αρέσει, αυτό που αγαπούν και τους κάνει να νιώθουν δημιουργικοί και αν το βρουν αυτό, τα υπόλοιπα θα έρθουν» είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!