Πέτρος Κωστόπουλος: «Ζω έναν ευνουχισμό»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος παραμένει αναμφίβολα από τους πιο γοητευτικούς και sexy άντρες της ελληνικής showbiz


Ωστόσο μετά το διαζύγιό του με την Τζένη Μπαλατσινού, ο παρουσιαστής του Alpha, φαίνεται πωςδεν θέλει να παντρευτεί ξανά. 

«Ποτέ! Ούτε και αν με πυροβολούσαν στο Σύνταγμα! Από τη στιγμή που δεν θα κάνω άλλα παιδιά, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για γάμο. Θα μπορούσα να κάνω ένα σύμφωνο συμβίωσης, αλλά γιατί να το κάνει αυτό μαζί μου μία γυναίκα, τι να μοιραστεί; Ούτε δαχτυλίδι δεν έχω…», εξηγεί χαρακτηριστικά στην τελευταία του συνέντευξη.

Παρότι δεν στοχεύει στον γάμο, είναι άνθρωπος που φλερτάρει; «Ζω έναν ευνουχισμό σε αυτό που λες, μου είναι δύσκολο να ζήσω ως φυσιολογικός άνθρωπος. Εμείς μπορεί να κάνουμε μία δουλειά και να ξέρουμε το παιχνίδι, όμως όλες οι γυναίκες δεν είναι ψώνια ούτε θέλουν να δούν τη μούρη τους κρεμασμένη στα περίπτερα. Για μένα είναι πολύ δύσκολο να βγω και να πάω ακόμα και για φαγητό με μία γυναίκα γιατί αμέσως θα το δει πρωτοσέλιδο-και δεν είναι όλες οι γυναίκες ψώνια! Αυτό μου δυσκολεύει πολύ τη ζωή», απαντά με ειλικρίνεια ο παρουσιαστής.

petros kostopoulos

Η συζήτηση κινήθηκε και στον σεξουαλικό τομέα, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να εξηγεί πως για τις επιδόσεις του, καλό θα ήταν να ρωτήσουν τις γυναίκες, που ήταν μαζί του! Πρόκειται για έναν άντρα μάλιστα, ο οποίος όταν ήταν νεώτερος είχε ανασφάλειες στο σεξ. «Τις κοίταζα στα μάτια, ήθελα να είναι ευχαριστημένες», ανέφερε γελώντας ενώ εξηγεί με χιούμορ πως για 25 χρόνια έψαχνε το σημείο G των γυναικών!

Οι γυναίκες όπως ειναι λογικό, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ζωή του παρουσιαστή. «Τον σημαντικότερο, αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες, θα ήμουν νεκρός, τις έχω αγαπήσει, με έχουν αγαπήσει παρόλο που είναι τέρατα!», ανέφερε γελώντας στον Γιώργο Μπέζα και το περιοδικό YOU.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!