Πέτρος Κωστόπουλος: “Εκεί που επί χρόνια με κυνηγούσαν να επενδύσουν πάνω μου, ξαφνικά με αντιμετώπισαν σαν ψόφιο άλογο”

Δεν έχω δικαίωμα με τρία παιδιά να με πάνε στον τάφο… Εκεί που επί χρόνια με κυνηγούσαν να επενδύσουν πάνω μου, ξαφνικά με αντιμετώπισαν σαν ψόφιο άλογο.


Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε με σκληρά λόγια στις κριτικές, που δεν του χάιδεψαν τα αυτιά, μπορείς να τις πεις αρκετά επιθετικές, όταν ανακοινώθηκε ότι θα παρουσιάσει το “Πρωινό Mou”. Κάπου εκεί μπήκε και ιστορία της ΙΜΑΚΟ, όπως αναφέρει η εφημερίδα Real!

 “Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί όταν βγήκε ότι θα κάνω το πρωινό, έγινε της κολάσεως. Μάζεψα μπινελίκια για να πορεύομαι μια ζωή. Επί παντός επιστητού. Έγραψαν για την παλιά μου δουλειά που πτώχευσε, μέχρι ότι χωρίζω.

Τρελό, γιατί δεν ήρθα από τα πουρνά. Τρεις εκπομπές την εβδομάδα έκανα. Δεν κατάλαβα γιατί, μόλις ανακοινώθηκε ότι κάνω πρωινό ξύπνησαν τα τέρατα μέσα τους. Αισθάνθηκα μίσος, αισθάνθηκα ότι ήθελαν να εξαφανιστώ, να μη μου δοθεί καμία ευκαιρία, να εξοριστώ, να μη δουλέψω, να πάω στα κάτεργα.

Εγώ δεν έχω αισθανθεί έτσι για άνθρωπο που μου έχει κάνει προσωπικό κακό. Αυτό που βλέπω να χρησιμοποιείται κατά κόρον είναι ότι φαλίρισα και κάποιοι εργαζόμενοι έμειναν απλήρωτοι. Στην Ελλάδα φαλίρισαν 1,5 εκατομμύρια εταιρίες, αν δεν κάνω λάθος. Δεν καταλαβαίνω γιατί από το 1,5 εκατ. εταιρίες που φαλίρισαν πρέπει να είμαι εγώ ο αποδιοπομπαίος τράγος, η πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή που πρέπει να λιθοβολιθεί.

Έχω πλήρη συναίσθηση του τι έχει συμβεί. Ό,τι είχα και δεν είχα το έβαλα μέσα σε αυτήν την δουλειά. Το έχω πει και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Σπίτια λεφτά. Έμεινα ταπί και ψύχραιμος. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί όλοι κάνουν τουμπεκί για αυτούς που χρωστάνε σε μένα.

Αυτοί είναι καλά ανθρωπάκια που τους χτύπησε η κρίση και εγώ το κτήνος; Μου χρωστάνε τόσα εκατομμύρια που αν μου τα έδιναν όχι μόνο θα ξεπλήρωνα τους πάντες αλλά θα μου έμεναν κιόλας. Όμως, οι πιο πολλοί δεν μπορούν να το κάνουν γιατί φαλίρισαν και οι ίδιοι. Εγώ θέλω να βγάλω λεφτά και να ξεπληρώσω τον κάθε άνθρωπο μέχρι τέλος”, ισχυρίστηκε.

Η πτώχευση της ΙΜΑΚΟ, του άλλαξε της ηθικές αξίες πέφτοντας παράλληλα σε κατάθλιψη.

“Άλλαξαν οι ηθικές μου αξίες. Όταν πέφτεις από τους Δίδυμους Πύργους και διαλύεσαι, αλλάζουν τα πάντα. Έχω αλλάξει πνευματικά, επαγγελματικά και ηθικά. Δε θα ξαναήμουν ποτέ το αφεντικό που ήμουν. Καλώς η κακώς δε θα είμαι ξανά ο “θείος”, όπως με αποκαλούν. Το άλλο είναι ότι δε θα ξαναέκανα παρέα με πάρα πολλούς ανθρώπους όπως έκανα. Ξαναϊεραρχείς τις προτεραιότητες της ζωής σου. Δε θέλω να ξαναρρωστήσω πάλι.

Μπήκα σε κανονική κλινική κατάθλιψη. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι γιατί έτρεμα. Δεν μπορούσα να ανέβω τις σκάλες, φοβόμουν το χτύπημα του τηλεφώνου. Ξάπλωνα στα πλακάκια για να αισθάνομαι ότι ζω. Μέχρι την τελευταία στιγμή προσπαθούσα να σώσω το μαγαζί.

Όταν είδα ότι δε γίνεται, έπαθα κλακάζ, έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι μου. Έχασα τον εαυτό μου. Αλλά αυτό που έπαθα εγώ, το έχουν πάθει πολλοί άλλοι. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοκτονούν άνθρωποι και είναι σε κατάθλιψη η μισή Ελλάδα”, εξήγησε.

Τέλος, δε δίστασε να κάνει την αυτοκριτική του τονίζοντας ωστόσο ότι δεν το άξιζε αυτή η αντιμετώπιση.

“Δεν πιστεύω ότι φταίω για την καταστροφή, γιατί έχει καταστραφεί η μισή Ελλάδα, αλλά σίγουρα φταίω για μια σειρά πραγμάτων. Δεν έχω δικαίωμα με τρία παιδιά να με πάνε στον τάφο. Εκεί που επί χρόνια με κυνηγούσαν να επενδύσουν πάνω μου, ξαφνικά με αντιμετώπισαν σαν ψόφιο άλογο.

Ευτυχώς, βρέθηκαν κάποιοι φίλοι, που με πίστεψαν και με βοήθησαν και φτιάξαμε “απ’ τα κόκαλα βγαλμένη” αυτήν την εταιρία. Θα ήθελα να ξαναφτιάξω κάτι δυνατό για να ξεπληρώσω τους λογαριασμούς μου σε όλους”, κατέληξε.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!