Πέτρος Κωστόπουλος: “Έχω περάσει τις πύλες της κολάσεως”

Διαψεύδει τις φήμες για διαζύγιο.


“Από τότε που ανακοινώθηκε η μεταγραφή μου στο Mega, έχω περάσει τις πύλες της κολάσεως με όσα έχουν γραφτεί για μένα, για το σπίτι μου και για τον γάμο μου” δηλώνει ο Πέτρος Κωστόπουλος στην Real, αναφερόμενος στις φήμες ότι ο γάμος του με την Τζένη Μπαλατσινού περνά σοβαρή κρίση.

Η ψύχραιμη στάση της συζύγου του στις συνεντεύξεις της φαίνεται ότι πυροδότησε σχόλια, όταν η ίδια παραδέχθηκε πως σε έναν γάμο 18 χρόνων, υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω, όπως και σε οποιαδήποτε άλλη σχέση.

“Αυτό μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί, η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική. Κάνουμε νέα βήματα, εγώ στην τηλεόραση, η Τζένη ετοιμάζει καινούριο γυναικείο περιοδικό, είμαστε πιο καλά από ποτέ και σε μια πολύ δημιουργική φάση” αποκαλύπτει ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εφημερίδα, ενώ και η σύζυγός του είναι πάντοτε στο πλευρό του.

“Χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσα ποτέ να ξεκινήσω ποτέ κάτι τέτοιο” λέει η Τζένη Μπαλατσινού, αναφερόμενη στο νέο tablet περιοδικό με τίτλο “Hope”, που σύντομα θα κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!