Πέτρος Ιακωβίδης για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Έχουν γράψει ψέματα, μας έβγαλαν πως είμαστε ζευγάρι»


Στην επαγγελματική του πορεία, την προσωπική του ζωή αλλά και στους γονείς του αναφέρθηκε ο Πέτρος Ιακωβίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Mιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ο δημοφιλής τραγουδιστής δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν είμαι μαμάκιας αλλά όλοι οι άντρες ψάχνουν μια γυναίκα σαν την μητέρα τους. Για να είναι ένας άντρας επιτυχημένος, πρέπει να έχει μια γυναίκα να τον “κρατάει” και να του δίνει δύναμη»

«Ξεκίνησα να τραγουδάω από 13 ετών, οπότε από πολύ μικρός έκανα γιορτές μέσα σε μαγαζιά. Πάντα μου άρεσε που τραγουδούσα κι έβγαινε ο κόσμος να διασκεδάσει. Δεν μου λείπει κάτι, το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι θα έβγαινα εγώ έξω να διασκεδάσω, ενώ τώρα τραγουδάω», δήλωσε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Και στην συνέχεια ανέφερε: «Ο δάσκαλος μου στο μπουζούκι ήταν μαέστρος σε νυχτερινά μαγαζιά. Ο δάσκαλος μου συνεννοήθηκε με τον πατέρα μου και τον Νίκο Κουρκούλη και μου ανακοίνωσαν πως ξεκινάω να τραγουδάω. Ό,τι έχω κάνει μέχρι σήμερα, το οφείλω στον πατέρα μου, έπαιξε σημαντικό ρόλο. Δέχτηκε το παιδί του να κάνει το όνειρό του. Δεν μου είπε ποτέ «θα κάνεις αυτό που αρέσει σε μένα» ή «γιατί δεν γίνεσαι γιατρός;». Μέχρι την Β’ λυκείου ήταν κάθε βραδύ μαζί μου στο μαγαζί που τραγουδούσα».

«Θέλω, όταν κάνω οικογένεια, να είμαι κι εγώ σαν τον πατέρα μου. Δεν είμαι μαμάκιας αλλά όλοι οι άντρες ψάχνουν μια γυναίκα σαν την μητέρα τους. Όταν βρίσκεις μια γυναίκα που σε ηρεμεί και σου βγάζει σιγουριά μέσα στο σπίτι όπως η μητέρα σου, είναι αυτό που χρειάζεται ένας άντρας. Για να είναι ένας άντρας επιτυχημένος, πρέπει να έχει μια γυναίκα να τον “κρατάει” και να του δίνει δύναμη.

Ακόμα και σήμερα αν έχω νευρά, όταν έρθει η μητέρα μου να με πάρει αγκαλιά, μόνο που θα τη μυρίσω θα μου φύγουν τα νεύρα. Λόγω της δουλειάς μου υπάρχουν πράγματα που είναι δύσκολο να τα δεχθεί μία σύντροφος. Μια γυναίκα πρέπει να καταλάβει ότι υπάρχουν πολλές στιγμές μέσα στη μέρα που τρέχω σαν τρελός και δεν έχω καθόλου χρόνο. Δεν είμαι ζηλιάρης, αλλά όταν κάνεις μια τέτοια δουλειά είναι δύσκολο», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής στην κάμερα του MEGA.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Πέτρος Ιακωβίδης ανέφερε: «Δεν νομίζω πως αν ένας καλλιτέχνης βγει και πει «ναι, έχω κοπέλα» θα χάσει κάτι ή θα αλλάξει κάτι στην δουλειά του. Δεν μου αρέσει όταν βγάζεις τα προσωπικά σου προς τα έξω. Έχω παρατηρήσει πως σε μια συνέντευξη θα ασχοληθούν το 70% με τα προσωπικά κάποιου.

Εγώ θέλω να απασχολώ με τη δουλειά μου. Σε μια σχέση δεν είσαι μονός, μπορεί η κοπέλα να μην θέλει να γνωρίζουν ποια είναι, δεν διάλεξε να είναι αναγνωρίσιμη. Έχουν γράψει ψέματα για μένα. Με την Νατάσα Θεοδωρίδου είμαστε οικογένεια και μας είχαν βγάλει πως είμαστε ζευγάρι».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!