Πέθανε ο 20χρονος που ήθελε να μοιάσει στον Κεν-Κεν [βίντεο]

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του.

Από επιπλοκές μετά από πνευμονία  πέθανε ο 20χρονος Κέσλο Σαντεμπάνες από τη Βραζιλία ο οποίος είχε βάλει σκοπό της ζωής του να μοιάσει στον κούκλο Κεν, και για αυτό το σκοπό είχε υποβληθεί σε μια σειρά επίπονων επεμβάσεων, ξοδεύοντας περισσότερες από 30 χιλιάδες λίρες.

Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός που έπασχε από λευχαιμία άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο, όπου νοσηλευόταν από τις 26 Μαΐου. Ο Σαντεμπάνες λίγους μήνες πριν από το θάνατο του είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή όπου δήλωσε ότι πλέον δεν τον απασχολούσε η  εμφάνισή του αλλά η υγεία του, για την οποία δήλωνε αποφασισμένος να παλέψει σκληρά.

Πριν εμφανιστεί η ασθένεια ο 20χρονος κέρδιζε περίπου 15 χιλιάδες ευρώ από κάθε εμφάνιση του ενώ υπήρξε και μια σειρά παιχνιδιών που βασίστηκε σε αυτόν.

Η προσπάθεια του να μοιάσει στον Κεν και η καριέρα του στο μόντελινγκ άρχισαν στα 16 του χρόνια. “Πάνω που είχε αρχίσει να απογειώνεται η καριέρα του ήρθε η ασθένεια και τα όνειρα του γκρεμίστηκαν. Ο Θεός είχε άλλα σχέδια”, είπε ο πατέρας του.

https://www.youtube.com/watch?v=xiEFrZY8YCc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!