Παιδιά, φέτος δε θα δούμε The Voice απο τον ΑNT1

Τι σχέδια υπάρχουν άραγε; Εδώ θα τα μάθεις όλα.


Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος του σόου τραγουδιού πέρσι τον Ιούνιο, όλοι αναμέναμε τον τρίτο κύκλο του The Voice, που έβγαινε τα δυο περασμένα χρόνια  στον τηλεοπτικό αέρα στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν γύρω στα μέσα Ιανουαρίου από τη συχνότητα του Αντ1.

Το σόου όπως είναι γνωστό επέφερε στο κανάλι του Αμαρουσίου υψηλά νούμερα τηλεθέασης και τεράστια -για τα σημερινά δεδομένα- έσοδα από τη διαφήμιση, θεωρείται στην τηλεοπτική αγορά ένα από τα πιο επιτυχημένα φορμά και χρήζει μεγάλης αποδοχής και του Ελληνικού τηλεοπτικού κοινού, που φανατικά το παρακολουθούσε κάθε Κυριακή βράδυ.

Μάλιστα, φέτος μεγάλο ντόρος είχε δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν δημοσιεύματα ήθελαν τον Μιχάλη Κουινέλη και τη Μελίνα Ασλανίδου να αποχωρούν από το σόου και όλοι αναμέναμε να δούμε ποιοι τελικά θα ήταν οι αντικαταστάτες τους, με πολλά δυνατά ονόματα να φιγουράρουν σε πρωτοσέλιδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες μου, το The Voice δε θα βγει φέτος στον τηλεοπτικό αέρα,τουλάχιστον όχι μέσα από τη συχνότητα του Αντ1. Οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου, δε κατάφεραν να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα του 3ου κύκλου, καθώς κάθε σεζόν έπρεπε να επαναδιαπραγματεύονται τη συνέχιση του σόου. Όπως όμως έμαθα αυτό δεν έγινε εγκαίρως-λίγο η πολιτική κατάσταση της χώρας, λίγο η οικονομική δυσπραγία- και έτσι οι δυο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Μάλιστα οι πηγές μου θέλουν το σόου να έχει “δοθεί” σε άλλα χέρια ( δηλαδή η  ξένη εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα πουλήθηκε σε άλλη)  και μη σας φανεί περίεργο εάν τελικά το The Voice βγει στον “αέρα”, όχι από τον Αντ1, αλλά από άλλο κανάλι.

Φυσικά αν κάτι τέτοιο συμβεί, είναι μεγάλο πλήγμα για το κανάλι του Αμαρουσίου, που υπολόγιζε στα νούμερα τηλεθέασης που κέρδιζε  ατό το  μουσικό σόου , ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει αποφασιστεί το πως θα γεμίσουμε την prime -time της Κυριακής, καθώς όπως μαθαίνω ούτε το YFSF θα βγεί “αέρα”.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!