Πάζης – Τάσσιος: ”Ούτε στον εχθρό σας να μην τύχει, να έχει θαλασσόξυλα σήμερα στο La Red”


Θυμάμαι … Εκείνη την εποχή πολύ καλά
Είμαι σίγουρη πως την θυμάστε και πολλοί απο εσάς …

Και φυσικά την θυμάμαι γιατί υπήρχε πολύ γλέντι εκείνη την εποχή
Κάποιος σκέφτηκε να μας την θυμίσει πάλι με ένα μοναδικό live σήμερα στο πιο γνωστό μαγαζί που φημίζεται για το λαϊκό του πρόγραμμα !!
La Red στην Νίκαια Πέτρου Ράλλη 464
18451 Πειραιάς

Να σας θυμίσω λίγο πριν μερικά χρόνια (για κάποιους που είμαστε κοντά ηλικιακά το θυμούνται) είχαν μπει Φορτσάτοι, τότε στα δρώμενα ο Γιάννης Τάσσιος με τον Χρήστο Πάζη και όλα έδειχναν τότε πως οι Μούσες θα κρατήσουν τα γλέντια ψηλά.

Τον Γιάννη Τάσσιο, τον ξέρουμε πολλά χρόνια άλλωστε …. Τον αγαπώ κι τον εκτιμώ και έχουμε κάνει και πολύ όμορφες συνεντεύξεις
Τον είχαμε γνωρίσει Αρχικά σε προγράμματα στο Ποσειδώνιο με πολλές δυνατότητες αλλά και πολύ διασκέδαση.

Οι εμφανίσεις του σε μαγαζιά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης είναι από κείνες που δύσκολα ξεχνιούνται με το κοινό του να τον αποθεώνει και να τον στηρίζει σε κάθε του καλλιτεχνική προσπάθεια.
Κέρδισε την αγάπη του κόσμου τόσο με τη γνήσια λαϊκή φωνή του όσο και με το ιδιαίτερο και μοναδικό του στυλ που τον κάνει να ξεχωρίζει.

Τώρα τι να πω για Χρήστο;;; Αυτή η φωνή, η φωνή του Χρήστου Πάζη έχει στιγματίσει την ελληνική δισκογραφία από την πρώτη κιόλας στιγμή που εμφανίστηκε στον καλλιτεχνικό χώρο μέχρι και σήμερα.
Ο Χρήστος Πάζης είναι ένα δυνατό όνομα στο λαϊκό τραγούδι και έχει αποδείξει στο πέρασμα του χρόνου πως η αγάπη του για τη μουσική είναι μεγάλη.
Άλλωστε, το λαϊκό τραγούδι τον έφερε από τις Σέρρες στην Αθήνα

Η Ανατροπή είναι εδώ …
Πάζης και Τάσσιος επιστρέφουν για να ζήσουμε μοναδικές στιγμές

Μαζί τους η μοναδική εκρηκτική Άντζελα Βάγια. Το κορίτσι μας που εκτός απο ταλεντάρα και φωνάρα, είναι και ξεχωριστή προσωπικότητα. Καταπληκτική, θα συνοδέψει τους δυο άντρες, γιατί άλλωστε πίσω από κάθε άντρα κρύβεται πάντα μια γυναίκα… πόσο μάλλον απο Δύο !!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!