Παύλος Ασπρογέρακας: Αν κέρδιζα το έπαθλο, θα βοηθούσα κόσμο που έχει ανάγκη !!


Είναι νέος όμορφος ταλαντούχος και καλό παιδί. Ο Παύλος Ασπρογέρακας ήρθε για να μείνει και να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα.
Μέσα από μια μίνι συνέντευξη, θα τον γνωρίσετε λίγο καλύτερα γιατί η αλήθεια είναι, πως το όνομα του θα αρχίσει να συζητιέται πολύ σύντομα.
Ένα αγόρι που δοκιμάζει να πραγματοποιήσει τα όνειρα του μέσα από αγάπη πίστη και θετική ενέργεια..


Πως ξεκίνησε η μουσική στην ζωή σου;
Με μεγάλωσε η γιαγιά μου την οποία λάτρευα και μου ζήταγε να τις τραγουδάω συνέχεια. Πήρα μια κιθάρα και άρχισα να την γρατζουνάω. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα ΄όταν ήμουν μόλις 5 ετών…

Πότε αποφάσισες να ασχοληθείς με το τραγούδι;
Στο δημοτικό σε εργασία του σχολείου μας ζήτησαν να διαβάσουμε ένα κείμενο και να γράψουμε ότι μας έρχεται στο μυαλό. Εγω έγραψα μουσική και στοίχους. Ένα τραγούδι λοιπόν ήταν η πρώτη μου παρουσίαση και η πρώτη μου δουλειά !!

Γιατί πήγες σε τάλεντ σόου; Αν κέρδιζες;
Για να με γνωρίσει ο κόσμος. Έκανα μια προσπάθεια μέσα από την τηλεόραση να δοκιμάσω την φωνή μου. Αυτό ήθελα αυτό έκανα.
Δόξα το θεω η οικογένεια με μεγάλωσε με τέτοιο τρόπο ώστε να είμαι καλά, και να κάνω ότι μπορώ για τον εαυτό μου. Αν κέρδιζα θα έκανα ένα ωραίο ξεκίνημα και τα χρήματα θα προσπαθούσα να βοηθήσω δικούς μου ανθρώπους που θα χρειαζόταν την βοήθεια μου. Υπάρχει αρκετός κόσμος εκεί έξω που χρειάζεται βοήθεια !!

Πως έχεις φανταστεί τον εαυτό σου σε 10 χρόνια;
Ιδανικά θα ήθελα να είμαι ένας καλός τραγουδιστής και να με αγαπάει ο κόσμος. Και να έχει αγαπήσει τα τραγούδια μου διότι θα ήθελα να κάνω και σύνθεση γιατί την αγαπώ πολύ την μουσική !!


Ετοιμάζεις κάτι νέο ; Μάθαμε πως ετοιμάζεσαι να μπείς στούντιο;
Ναι αυτό αληθεύει και είμαι πολυ ενθουσιασμένος. Χαίρομαι που έχω φτιάξει μια υπέροχη ομάδα που με πιστεύουν όλοι και ετοιμάζουμε καταπληκτικά πράγματα. Το τραγούδι που ετοιμάζουμε πραγματικά θα συζητηθεί πολύ !!

Τι είναι για σένα η Σοφία Βόσσου; Πως ξεκίνησες μαζί της μαθήματα;

Η Σοφία η Βόσσου είναι δεύτερη μανα μου και εγώ φυσικά ο γιος της. Ξεκίνησα τα μαθήματα μαζί της όταν ήμουν 15 χρόνων από μια ανάρτηση της όπου ειδα στα social Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ και ξέρω ότι είναι περήφανη για μένα!!

Θα έκανες τα πάντα για να κάνεις καριέρα; Γιατί τα τελευταία χρόνια ακούμε πολλά για παρενοχλήσεις;
Αν και μόνο 20 χρόνων έχω καταλάβει ότι ο χώρος της μουσικής είναι δύσκολος. Δεν έχω δεχτεί μέχρι στιγμής κάποια παρενόχληση, εκτός από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που καταλαβαίνεις πως είναι να σε φλερτάρουν… με όποιοι τρόπο. Είμαι πολύ προσεκτικός και η αλήθεια είναι πως δεν θα έκανα τα πάντα για μια καριέρα. Οι καριέρες χτίζονται και με ωραίους δρόμους.

Κάνε μας μια ευχή για τον κόσμο που σε αγαπάει και πες μας ποιο είναι το όνειρο που θέλεις να πραγματοποιήσεις;
Ένα από τα όνειρα που θέλω να πραγματοποιήσω είναι κάποια στιγμή να τραγουδήσω μαζί με τον δάσκαλο μου Γιώργο Θεοφάνους. Η ευχή που θέλω να κάνω για όλο τον κόσμο είναι να τολμάει και να κάνει πράξη κάθε του όνειρο και να έχει υγεία !!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!