Photo credit-getty images

Ο 49χρονος ηθοποιός, Paul Rudd επιστρέφει με την ταινία Ant-Manand the Wasp και μιλά στο People για κάθε «Τελευταία φορά που…».

Έβαλες κάποιο στοίχημα;

Με τον Joe Lo Truglio (Brooklyn Nine-Nine).Στοιχηματίσαμε για τον παγκόσμιο τίτλο. Εκείνος επέλεξε τους Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς κι εγώ τους Mετς. Κέρδισα και πήρα την πρώτη επιλογή στο παιχνίδι Fantasy FootballLeague. Ήταν τόσο αναστατωμένος.

Έκανες μάθημα;

Μάλλον αμέσως μετά το κολέγιο έκανα μάθημα ακουστικής κιθάρας. Σκεφτόμουν πως «Θέλω να γίνω ηθοποιός. Το μόνο που βγάζει νόημα είναι ότι θα ήθελα να γνωρίζω πώς να παίζω τρεις συγχορδίες σε μια ακουστική κιθάρα».

Συγκινήθηκες μέχρι δακρύων;

Με μια ιστορία του Steve Hartman στο This Morning τουCBS. Ήταν ένα μικρό κορίτσι σε κάποιο ζαχαροπλαστείο που ζήτησε από έναν ηλικιωμένο να την πάρει αγκαλιά επειδή ήταν τα γενέθλιά της. Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως η σύζυγος του ηλικιωμένου είχε πεθάνει και ζούσε μόνος του. Τελικά έγινε μέλος της οικογένειας της μικρής. Ένιωσα χάλια.

Πήρες κάποιο αντικείμενο από τα γυρίσματα;

Ένα γιγαντιαίο κλιπ για πλαστικές σακούλες από το Ant-Man and the Wasp. Ο σκηνογράφος είδε πως το θαύμαζα, οπότε μου το έδωσε. Το έχω κρεμάσει στον τοίχο, σαν να είναι έργο τέχνης.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.