Πατριαρχέας: «Ήταν έτσι μαύρος ο κόσμος μας ή έγινε τώρα; – Έφυγε μία κοπέλα έξω από αστυνομικό τμήμα, φοιτητές γυρνούσαν σπίτι τους και τράκαραν δύο τρένα»


Καλεσμένος της Τζένης Θεωνά στην εκπομπή «Μαμάδες» βρέθηκε ο Θανάσης Πατριαρχέας. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Ηλέκτρα», άνοιξε τα χαρτιά του για την πατρότητα και τη σχέση του με τη σύζυγό του, Βίβιαν Δράκου.

«Το εάν θα κάνουμε κι άλλα παιδιά θα το αποφασίσει η Βίβιαν. Έχουμε βρει τα πατήματά μας, είμαστε σχεδόν ευτυχισμένοι με τη Βίβιαν, το «ευτυχισμένοι» είναι μεγάλη κουβέντα. Δεν μου περνούσε καν από το μυαλό να γίνω πατέρας, μου το έβγαλε αποκλειστικά εκείνη», δηλώνει αρχικά ο Θανάσης Πατριαρχέας.

«Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι μετά από μία παράσταση και έκτοτε δεν χωρίσαμε δευτερόλεπτο. Η εγκυμοσύνη προέκυψε στους δύο πρώτους μήνες της σχέσης μας, δεν ήταν κάτι που το περιμέναμε. Ήταν μια ζαριά που μας «βγήκε» και είμαστε πολύ τυχεροί», σημειώνει ο ηθοποιός.

«Η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα μία ευθύνη, ένα τεράστιο ρίσκο. Δεν ακούσαμε τους άλλους, ακολουθήσαμε την καρδιά μας. Κάναμε βαφτίσεις για τα δύο και έναν πολιτικό γάμο. Το τρίτο ίσως το βαφτίσουμε το καλοκαίρι. Ήμουν μέσα σε όλες τις γέννες, δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα εκείνης της στιγμής. Θαύμασα τη δύναμη της Βίβιαν», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Σε σχετική ερώτηση που του έκανε η Τζένη Θεωνά για την ανασφάλεια που μπορεί να νιώθει ως πατέρας τριών κοριτσιών, ο Θανάσης Πατριαρχέας ξεσπά, λέγοντας: «Τώρα ανοίγεις μεγάλο θέμα. Τελευταία αναρωτιέμαι: ήταν έτσι πάντα μαύρος ο κόσμος μας και δεν το ανακαλύπταμε ή έγινε τώρα; Όλα όσα συμβαίνουν είναι τρομακτικά. «Έφυγε» μία κοπέλα έξω από ένα αστυνομικό τμήμα. Πήγαν φοιτητές να γυρίσουν σπίτι τους και τράκαραν δύο τρένα. Τι να σου πω, δεν ξέρω».

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!