Πασχάλης Τερζής: Η σπάνια εμφάνιση του τραγουδιστή – Δείτε βίντεο


Ο Πασχάλης Τερζής τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής έχει επιλέξει να αποσυρθεί από το τραγούδι και να μην κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Παρ’ όλα αυτά οι χιλιάδες θαυμαστές του στάθηκαν τυχεροί το Σάββατο (9/12) και πήραν μία γεύση από το πώς είναι σήμερα ο αγαπημένος τους καλλιτέχνης, μέσα από ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων που κοινοποίησε η κόρη του και επίσης τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή, στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Το βίντεο που ανέβασε σε story η Γιάννα Τερζή έχει τραβηχτεί μέσα από ένα αυτοκίνητο, με τον Πασχάλη Τερζή να κάθεται στην θέση του συνοδηγού και εκείνη στο πίσω κάθισμα.

Πρόσφατα ο Πασχάλης Τερζής έκανε μία τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου και μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο, ο οποίος έχασε την βίλα του στη Γλυφάδα σε πλειστηριασμό.

Στην παρέμβασή του ο Πασχάλης Τερζής ανέφερε: «Στεναχωριέμαι για τον Αργύρη γιατί ήταν πραγματικά ο άρχοντας της νύχτας. Είναι ένα παιδί πλούσιο σε χαρίσματα, στην καρδιά, ψυχάρα, από τους καλύτερους της νύχτας που γνώρισα. Εύχομαι να ξεπεράσει ο Αργύρης τα προβλήματα, επειδή είναι δυνατό παιδί παρ’ όλο που πέρασε πάρα πολλά. Για μένα είναι ο καλύτερος. Με τον Αργύρη έχω πολύ καλές σχέσεις.

Εγώ πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις γιατί είσαι αγωνιστής και είσαι το καλύτερο αφεντικό… Δεν με άφηνε να τον λέω αφεντικό, συνεργάτες ήμασταν με τον Αργύρη. Πέρασα 3 καλοκαίρια θαύμα εκεί πέρα. Ο Αργύρης είναι γαλαντόμος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Μου έκανε μια φορά ένα σκάφος δώρο, του λέω «Τι να το κάνω εγώ; Βουνίσιος είμαι», μου έκανε δώρα πολλά. Τώρα ήρθαν ανάποδα οι στιγμές, αλλά ο Αργύρης είναι παλικάρι, θα τα ξεπεράσει όλα πιστεύω».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!