Παρθένα Χοροζίδου: Η συγκινητική αποκάλυψη για τη μητέρα του Νίκου Μουτσινά


Η Παρθένα Χοροζίδου ήταν σήμερα (26/5) καλεσμένη στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η ηθοποιός έκανε και μία πολύ συγκινητική αποκάλυψη για την μητέρα του Νίκου Μουτσινά, η οποία έφυγε από την ζωή τον Ιούλιο του 2015.

Συγκεκριμένα, η Παρθένα Χοροζίδου ανέφερε: «Ήταν μία πολύ ωραία γυναίκα, πολύ ευχάριστος άνθρωπος, τρυφερή και με το που την γνώριζες γινόταν αγκαλιά σου. Κάποια στιγμή που έτυχε να βλεπόμαστε λίγο πιο συχνά, όταν αισθάνθηκε ότι μάλλον θα φύγει, μου είπε κάτι να έχω το νου μου…

Τον αγαπάω πάρα πολύ το Νίκο, συγκινούμαι τώρα πολύ. Φαντάζομαι, ότι είχε στην έγνοια της να κάνει ένα «κάστρο» γύρω του να τον φροντίσει πριν φύγει. Αν με έχει ανάγκη ο Νίκος οποτεδήποτε είμαι δίπλα του, δεν έχω τέτοια προβλήματα».

Στη συνέχεια είπε: «Συγκινούμαι, γιατί πραγματικά τους αγαπάω τους ανθρώπους στη δουλειά και υπάρχουν φορές που απογοητεύομαι πολύ και μετά λέω: «Τώρα που θα ξεκινήσει αυτό το καινούργιο μην ενθουσιαστείς πολύ με τον Κώστα, γιατί μπορεί να μην είναι αυτό που φαντάστηκες». Ανθρώπινο είναι, αλλά επειδή κουβαλάω μια χαζή παιδικότητα ότι θα είναι όπως το φαντάζομαι, μετά μαγκώνομαι, αλλά δεν πειράζει.

Φυσικά και έχω απογοητευτεί από ανθρώπους και είναι κανονικό! Δεν μπορεί οι άνθρωποι να είναι αυτό που φαντάζεσαι, έχουν δικαίωμα να είναι αυτοί που θέλουν να είναι».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!