Παντελής Καναράκης: Αποκάλυψε τα προτερήματα και τα ελαττώματα των Βανδή-Μενεγάκη-Θεοδωρίδου

Καλεσμένος στην εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται» ήταν ο Παντελής Καναράκης…


Καλεσμένος στην εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται» ήταν ο Παντελής Καναράκης. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τα προτερήματα και τα ελαττώματα τριών φίλων του. Της Δέσποινας Βανδή, της Ελένης Μενεγάκη και της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Ο γνωστός ηθοποιός για την Δέσποινα Βανδή, συγκεκριμένα, είπε: «Ένα φοβερό προσόν της Δέσποινας είναι η γενναιοδωρία της. Ένα μεινωνέκτημα της τώρα, είναι γκαφατζού. Δηλαδή, πρέπει να της πεις μην πεις εκείνο, γιατί αν δεν το πεις θα το πει την λάθος στιγμή και θα σε κάνει ρεζίλι. Έχει γίνει πραγματικά». Όσο για τα προτερήματα της Ελένης Μενεγάκη; Ο ίδιος είπε: «Η Ελένη έχει ένα φοβερό προσόν, επειδή ήμουν μέσα σε αυτός, ότι όταν αγαπήσει κάποιον είναι πάρα πολύ τρυφερή. Δηλαδή εμένα, ήταν πολύ μαμαδίστικο αυτό το πράγμα. Μην καπνίζεις, κοιμήσου, ε τι είναι αυτό τώρα, γιατί είναι η φωνή σου έτσι, γιατί ξενύχτησες. Αλλά ως Σκορπίνα, αν της κάνεις κάτι, δεν το ξεχνάει. Αυτό το έχει η Ελένη».

Τέλος, μίλησε και για τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματα της Νατάσας Θεοδωρίδου. «Η Νατάσα είναι ο άνθρωπος που χαίρεται την ζωή. Πραγματικά γεύεται την ζωή! Είναι ασυνεπής. Αν έχει ραντέβου στις 3 η ώρα, θα έρθει μετά από πέντε μέρες στις 5».

Δείτε το βίντεο!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!