Πάνος Μιχαλόπουλος: Δείτε πώς είναι σήμερα – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση έπειτα από 12 χρόνια


Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Άφησε πίσω του την τηλεόραση και την υποκριτική και άλλαξε πόλη και επάγγελμα. Πλέον ασχολείται με τα κτήματα που έχει στην Καλαμάτα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η τελευταία εμφάνιση του ηθοποιού, που αποσύρθηκε επαγγελματικά το 2009, ήταν το 2011 (δηλαδή πριν από 12 χρόνια) όταν παρευρέθηκε σε εγκαίνια καταστήματος.

Το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου, ο Πάνος Μιχαλόπουλος βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και ο παλαίμαχος διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία που έβγαλε μαζί του.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, που συνόδευε την “συλλεκτική” φωτογραφία έγραψε: «Η Συνάντηση με τον Τεράστιο Πάνο Μιχαλόπουλο».

«Απλώς νοσταλγώ κάποιους ανθρώπους που είχαμε φιλία από εκείνα τα χρόνια. Όλα τα άλλα πέρασαν και είναι απλές αναμνήσεις. Είμαι στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με την πατρική γη. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα, έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ. Για μένα δεν ήταν δύσκολο. Πήρα αυτή την απόφαση το 2008. Έκτοτε ούτε εμφανίστηκα πουθενά ούτε έκανα απολύτως τίποτα με θέμα δημοσιότητας. Έφυγα από όλα και είπα “τέρμα”. Και δεν σου κρύβω ότι αυτό είναι μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Για μένα αυτή η απόφαση δεν ήταν κάτι δύσκολο, γιατί πάντα πατούσα γερά στα πόδια μου», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του στην Espresso ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

«Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου, ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο. Έκανα μια δουλειά. Ως δουλειά είπα “τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο” και έτσι έφυγα. Ακούω πολλές φορές να λένε “είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει”. Όχι, για μένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Ξέρεις πόση ευτυχία μού προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή από όλο αυτό. Είναι τρομερό ότι ο κόσμος σέβεται την απόφαση που έχω πάρει να μη θέλω να ασχοληθώ άλλο με την υποκριτική τέχνη και τη δημοσιότητα. Ο κόσμος με έχει αγαπήσει πάρα πολύ και δεν με ρωτάει γιατί δεν δουλεύω πια. Αυτό είναι ένα από τα παράσημα που μπόρεσα να κατακτήσω από τη δουλειά μου: ο σεβασμός και η εκτίμηση του κόσμου», είχε πει.διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!