Πάνος Δημάκης: Το «Γεράκι» του «The Chase» αποκάλυψε το ποσό που έχει κερδίσει από τα τηλεπαιχνίδια


Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν ο Πάνος Δημάκης. Το «Γεράκι» του «The Chase» κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για τα λεφτά που έχει κερδίσει από την συμμετοχή του σε τηλεπαιχνίδια, καθώς και για το πώς τα έχει αξιοποιήσει.

«Έχω κερδίσει γύρω στα 190.000 ευρώ σε τηλεπαιχνίδια. Τα πιο πολλά έχουν πάει στο σπίτι μου, στο σπίτι που ζω και κάποια έχουν γίνει ταξίδια, βόλτες, «φάγαμε» και μερικά», εξήγησε.

Στη συνέχεια είπε: «Το λάθος είναι ανθρώπινο, δεν γίνεται να τα ξέρω όλα, δεν ξέρω όλες τις ερωτήσεις. Καμία φορά είναι εντελώς τύχη, το λέω. Δεν πειράζει, άμα κάνω λάθος σημαίνει ότι θα κερδίσουν οι παίκτες.

Εγώ έχω περάσει από αυτό το μετερίζι, ξέρω η καρδούλα τους πώς χτυπάει. Δεν τους βλέπω αφ’ υψηλού και λέω «Θα σε φάω και εσένα». Αν με νικήσουν καλώς θα γίνει και πραγματικά να είναι καλά και πάντα κατεβαίνω κάτω, τους συγχαίρω χάσουν κερδίσουν».

«Στο κους κους κάποτε ήμουν καλύτερος»

«Δεν είμαι καλός σίγουρα στους ποδοσφαιριστές. Αγαπώ πάρα πολύ την ιστορία, την μυθολογία, την γλώσσα, την γεωγραφία και όλες τις τέχνες. Αυτοί είναι οι πέντε καλοί μου τομείς. Στο κους κους κάποτε ήμουν καλύτερος.

Γιατί όταν ήμουν πιο μικρός, που είχα πολύ λιγότερες δουλειές, καθόμουν και την ώρα που έτρωγα έβλεπα μεσημεριανά. Ήξερα τα πάντα τότε, τώρα δεν τα βλέπω πολύ οπότε έχω χάσει κάποια επεισόδια. Αλλά μία γενική ιδέα την έχω», πρόσθεσε.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!