Παναγιώτης Ρέτσος – Κωνσταντίνα Καραμανίδη: Στα δίχτυα του έρωτα


Όλα δείχνουν ότι η επιχειρηματίας Κωνσταντίνα Καραμανίδη έχει βάλει γκολ στην καρδιά του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Ρέτσου.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού Παναγιώτης Ρέτσος ζει στα… κόκκινα, όχι μόνο αθλητικά, αλλά και προσωπικά. Ο ποδοσφαιριστής, εδώ και περίπου δύο χρόνια, έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό της επιχειρηματία Κωνσταντίνας Καραμανίδη. Οσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.

Η Κ. Καραμανίδη δραστηριοποιείται στον χώρο της ένδυσης και, παρά το νεαρό της ηλικίας της, είναι ιδιοκτήτρια της δικής της φίρμας ρούχων. Παράλληλα, η πανέμορφη μελαχρινή που έχει κλέψει την καρδιά του Π. Ρέτσου σπουδάζει στο Τμήμα Μαιευτικής ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και γι’ αυτόν τον λόγο πηγαινοέρχεται πολύ συχνά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο διεθνής στόπερ δεν είναι ένας τυχαίος ποδοσφαιριστής. Η σύντροφός του τον θαυμάζει για πολλά και κυρίως για την αφοσίωση που δείχνει στην ομάδα του. Σε ηλικία 18 ετών, ο Π. Ρέτσος έγινε ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του πειραϊκού συλλόγου, ενώ παράλληλα έγινε και ο νεότερος αρχηγός όλων των αθλητικών τμημάτων του Ολυμπιακού. Το εν λόγω επίτευγμα τον κατατάσσει ανάμεσα στους νεότερους ποδοσφαιριστές που υπήρξαν αρχηγοί των ομάδων σε όλη την καταγεγραμμένη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με τον Ολυμπιακό φέτος έχει αγωνιστεί έως τώρα σε πάνω από 30 επίσημους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει πανηγυρίσει το πρωτάθλημα Ελλάδας της περιόδου 2016-17, ενώ περιμένει πώς και πώς να αγωνιστεί και στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Φιορεντίνα. «Σπάνιο παιδί ο Ρέτσος, με ήθος και χαρακτήρα», λένε όσοι τον γνωρίζουν, κάτι που αποτυπώνεται και στη γενική αθλητική διαδρομή του.

Το ζευγάρι ανυπομονεί πλέον για τις καλοκαιρινές διακοπές του και προγραμματίζει από τώρα τις εξορμήσεις σε αγαπημένα ελληνικά νησιά. Οι δυο τους αγαπούν τη θάλασσα, αλλά και τα ταξίδια στο εξωτερικό, απολαμβάνουν την καλή ζωή, πάνω απ’ όλα όμως θέλουν να είναι μαζί. Έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Κάνουν στενή παρέα με συμπαίκτες του Π. Ρέτσου, αλλά και με φίλες και συναδέλφους της Κ. Καραμανίδη. Το σίγουρο είναι ότι οι δυο τους απολαμβάνουν μια πολύ τρυφερή σχέση, που οδεύει ολοένα προς το καλύτερο.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!