Παλεύει με τον καρκίνο ο χορογράφος, συνεργάτης της Ρούλας, Κάρολι Βάμος

Αποφασισμένος να παλέψει με τον καρκίνο που του διεγνώσθη πρόσφατα, είναι ο χορογράφος Κάρολι Βάμος, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τα σόου της Ρούλας Κορομηλά.


Είναι από τους ανθρώπους που χαίρει εκτίμησης στον καλλιτεχνικό χώρο. Δάσκαλος χορού και χορογράφος, που το κοινό της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης γνώρισε μέσα από τα σόου της Ρούλας Κορομηλά.

Η παρουσιάστρια του έδειχνε ιδιαίτερη αγάπη και εμπιστοσύνη για τις εμφανίσεις της, αλλά και τις εμφανίσεις των καλεσμένων της. Ο Ούγγρος Κάρολι Βάμος, δεν έφυγε ποτέ από την Ελλάδα, αφού την αγαπάει σαν δεύτερη πατρίδα του.

Πάντα ενημερώνει για τις δραστηριότητές του μέσα από το προφίλ του στο Facebook. Το ίδιο έκανε και πριν από αρκετές μέρες, που ανάρτησε ένα κείμενο, μέσω του οποίου ενημέρωνε ότι διεγνώσθη με καρκίνο, με αφορμή ένα χειρουργείο στο οποίο έπρεπε να υποβληθεί.

Μάλιστα, ο χορογράφος αναφέρει ότι μία μέρα μετά την ενημέρωσή του για την ασθένειά του, έχασε τη μητέρα του!

Η ανάρτηση του Κάρολι Βάμος στο Facebook
Η ανάρτηση του Κάρολι Βάμος στο Facebook

Ο χορογράφος ανάμεσα σε άλλα, γράφει στην ανάρτησή του: «Η ζωή είναι ένα δώρο, αλλά δεν το καταλαβαίνουμε μέχρι που κινδυνεύουμε να τη χάσουμε. Λοιπόν, απολαύστε κάθε λεπτό της. Να είστε δίκαιοι με τον εαυτό σας και με τον κόσμο γύρω σας. Φίλοι μου! Σας ευχαριστώ για όλα. Σας αγαπώ που με αγαπάτε. Και όσοι σκέφτεστε διαφορετικά…. Kiss my white Hungarian ass! Δεν θα πάω πουθενά. Είμαι εδώ και θα μείνω…».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!