Ozzy Osbourne: «Είμαι εθισμένος στο σεξ και απατούσα τη γυναίκα μου όλη την ώρα»

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ


Ο θρύλος της metal, Ozzy Osbourne, παραδέχτηκε δημοσίως ότι απάτησε την επί 33 έτη σύζυγό του τα τελευταία χρόνια με πολλές διαφορετικές γυναίκες, προβάλλοντας μάλιστα ως δικαιολογία τον μακροχρόνιο εθισμό του στο σεξ, για τον οποίο υποβάλλεται το τελευταίο διάστημα σε εντατική θεραπεία.

Ο πρώην frontman των Black Sabbath τα ξαναβρήκε πρόσφατα με την Sharon Osbourne, έπειτα από ένα προσωρινό χωρισμό που κράτησε μόνο μερικές εβδομάδες. Αιτία για την διακοπή των σχέσεων του ζευγαριού ήταν η δημοσιοποίηση της σχέσης του 67χρονου ρόκερ με τη Michelle Pugh, μια ξανθιά κομμώτρια από το Χόλιγουντ, την πόλη όπου διαμένει σήμερα ο Ozzy με την οικογένειά του.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τη σχέση του με τη γυναίκα του και τις παλαιότερες «παρασπονδίες» του, ο διάσημος τραγουδιστής δήλωσε σήμερα – μέσω του εκπροσώπου του – ότι πλέον έχει συμφιλιωθεί με τη Sharon και έχει απευθυνθεί σε ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει τον εθισμό του, με τον οποίο δίνει μάχη τα τελευταία έξι χρόνια.

«Την τελευταία εξαετία, ο Ozzy Osbourne αντιμετωπίσει έναν εθισμό με το σεξ. Λυπάται εάν η κυρία Pugh παρεξήγησε τη φύση της σχέσης τους. Βέβαια, ουδέν κακό αμιγές καλού. Από την στιγμή που δημοσιοποιήθηκε ο παράνομος δεσμός του με την Michelle, ο Ozzy ξεκίνησε εντατική θεραπεία για να θέσει υπό έλεγχο τον εθισμό του. Ο Ozzy ντρέπεται τρομερά για τον τρόπο που επηρέασε η συμπεριφορά του την οικογένειά του και ευχαριστεί τον θεό που η απίστευτη σύζυγός του αποφάσισε να μείνει στο πλευρό του και να τον στηρίξει», ανέφερε χαρακτηριστικά η δήλωση.

Από τη μεριά της, η Michelle Pugh επιμένει ότι η σχέση της με τον θρύλο της metal ήταν ρομαντική και ότι δεν ήταν συνέπεια του εθισμού του. «Είχαμε μια πολύ αληθινή σχέση. Με έκανε να νιώθω η πιο όμορφη και λατρεμένη γυναίκα στον κόσμο», ανέφερε η κομμώτρια στο περιοδικό People, τονίζοντας ότι αισθάνεται ακόμα ερωτευμένη με τον Osbourne αλλά σέβεται την απόφασή του να γυρίσει στη συζυγική εστία.

via



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!