Όταν ο Δημήτρης Μέσουλας πραγματοποιεί, συναντάει τον Νεκτάριο Αναγνώστου


Όταν ο Μέσουλας ονειρεύτηκε το Aristotle Piraeus, προφανώς είχε σκεφτεί να κατακτήσει την Τρούμπα. Το κάνει πράξη λοιπόν αφού μετα Aristotle Piraeus ετοιμάζει και το δίπλα μαγαζί για να μπορέσει τελικά να κάνει τον κόσμο να διασκεδάζει όπως μόνο αυτός ξέρει.

Παρόλα τα μέτρα τις δυσκολίες ο Δημήτρης Μέσουλας στηρίζει και ρισκάρει στην εστίαση και προσπαθεί να κάνει όλα όσα οι άλλοι δεν μπορούν.


Βρέθηκα στο μαγαζί του και μάλιστα έμαθα αυτό που πραγματικά θα αλλάξει τα δεδομένα.
Ο Μέσουλας ξεκινάει συνεργασία σε όλα του τα μαγαζιά με τον εκπληκτικό μάνατζερ και οργανωτή event Νεκτάριο Αναγνώστου που όλοι στον χώρο γνωρίζουν πως ότι κάνει όπου κι αν το κάνει η επιτυχία είναι δεδομένη.

Όπως όλα δείχνουν (έχω και παπαρατσικό υλικό ) αφού τους έβγαλα λίγο το λάδι για να μάθω αυτό το μυστικό που καλά έκρυβαν τόσο καιρό.
Με αυτά τα αγόρια λοιπόν … Αλλάζει λοιπόν η Τρούμπα και δείχνει το αληθινό της πρόσωπο …. έστω και 20.00 -00.00 …

Το Aristotle Piraeus είναι ένα μαγαζί με απίθανο σέρβις , γεύσεις που σε ταξιδεύουν , μαγευτική θέα , προσεγμένο μαγαζί, με εξαιρετική μουσική και διάφορα προγράμματα που ετοιμάζονται και θα σας συνεπάρουν.


Είναι ένας απίθανος χώρος που είναι σημείο αναφοράς του διεθνούς design.
Το σύγχρονο σημείο που έγινε άμεσα κλασικό και αγαπημένο στη γειτονιά της Τρούμπας παραδίδει μαθήματα design και χαρίζει όμορφες στιγμές σε όσους το επιλέγουν για μεσημεριανό, βραδινό ή ένα ποτό, αλλά και επαγγελματικές μεσημεριανές ή απογευματινές συναντήσεις, αφού αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό που από την πρώτη μέρα λειτουργίας του διαθέτει έναν δυναμικό αλλά και νόστιμο κατάλογο φαγητού και ποτού, ιδανικό για όσους αγαπούν το καλό και ποιοτικό φαγητό.

Aristotle Piraeus
Τηλέφωνο κρατήσεων 2100101076
2ας Μεραρχίας 14 Πειραιάς

Όταν ο Μέσουλας Δημήτρης ονειρεύεται φτάνει εκεί που τα πραγματοποιεί όλα !!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!