Όσα εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου στην Ελένη Μενεγάκη

Λίγο πριν από την σημερινή πρεμιέρα του “Μες στην καλή χαρά”.


Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής, και μίλησε μαζί της για την αποχώρησή της από τον Alpha, πριν από δύο χρόνια, τη φετινή επιστροφή της και τη μεγάλη επερχόμενη πρεμιέρα του «Μες Στην Καλή Χαρά».

Για την πρόσφατη επαγγελματική της ενασχόληση με τις θεατρικές παραγωγές, η γνωστή παρουσιάστρια είπε:

«Συνεχίζω κανονικά και με τις θεατρικές. […] Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω όλες τις γνώσεις μου για το θέατρο, που είχα σε θεωρητικό επίπεδο (σ.σ. έχει φοιτήσει σε σχολή θεατρικών σπουδών), και να μάθω όλη τη διαδικασία του στησίματος μίας παράστασης», ενώ πρόσθεσε: «Φτάσαμε φέτος το καλοκαίρι να βγουν δύο παραγωγές μεγάλες, το “Άνδρες Έτοιμοι Για Όλα” και ο “Μάικ ο Φασολάκης”, από την εταιρία “Φιλοθέατον” του κ. Μακρίδη και του κ. Παπανδρέου, όπου έκανα διεύθυνση παραγωγής με 65 πιάτσες (σ.σ.: σταθμούς περιοδείας) στη μία και 65 πιάτσες στην άλλη. Αφού, όταν τελείωσε, είπα “Το έφερα εις πέρας αυτό το πράγμα; Όχι, μπράβο μου!”. Θέλω να το πω αυτό».

Μάλιστα, για την εποχή που κόπηκε η εκπομπή της, θυμήθηκε:

«Δεν είχα τη δυνατότητα να πω ότι δεν δουλεύω. Εγώ ζω από την δουλειά μου, δεν έχω κάποια χρήματα πίσω μου. Το καλό από αυτή την ιστορία ήταν πως μπόρεσα να πάρω τον χρόνο μου και να αφιερωθώ στο παιδί – κάτι που δεν θα μπορούσα να το κάνω πριν».

Όσο για τη φετινή πρεμιέρα του «Μες Στην Καλή Χαρά», η Κατερίνα Καραβάτου παραδέχτηκε:

«Έχω άγχος για την πρεμιέρα του Μες Στην Καλή Χαρά. Όταν προσπαθείς να δημιουργήσεις κάτι, δουλεύεις σκληρά για αυτό και θέλεις, εκτός από τη δική σου την προσωπική, να εκπροσωπήσεις και τη δουλειά όλων των ανθρώπων που δουλεύουν για την εκπομπή, το λιγότερο που μπορεί να έχει κάποιος είναι αγωνία. Και την έχω!», ενώ επεσήμανε: «Θέλω να είναι μια καλή εκπομπή. Μια ενδιαφέρουσα, χαρούμενη εκπομπή, γεμάτη αισιοδοξία που δεν θα μένει έξω από την κοινωνία που ζούμε σήμερα. Θέλω να είναι εναρμονισμένη με όλα όσα συμβαίνουν. Θα δώσουμε μια αισιόδοξη ματιά ακόμα και στα πιο δύσκολα».

Ποιες είναι οι σχέσεις της, όμως, με τα υπόλοιπα τρία μέλη της παρέας του «Μες Στην Καλή Χαρά» – δηλαδή την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Ευθύμη Ζησάκη;

«Κατ’ αρχήν με τον Παύλο, που είναι μεγάλο σούργελο, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Γελούσα από πριν και συνεχίζω να γελάω μαζί του. Δεν ήξερα την Κωνσταντίνα και τον Ευθύμη. Από το λίγο που τους έχω συναναστραφεί – και λέω λίγο γιατί γνωριζόμαστε ουσιαστικά ένα μήνα – θεωρώ ότι θα κάνουμε μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα νέα παρέα, που ο καθένας έχει τα δικά του ταλέντα, δεξιότητες, πράγματα και αξίες. Θα γίνει μια μαγιά τεσσάρων ανθρώπων με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!