Ορλάντο Μπλούμ – Κέιτι Πέρι: Νέες γυμνές φωτογραφίες και άλλα πολλά [εικόνες]

Έπιασαν την Κέιτι Πέρι να κάνει τσίσα της;

Έπιασαν την Κέιτι Πέρι να κάνει τσίσα της;


Μπορεί οι γυμνές φωτογραφίες του Ορλάντο Μπλουμ από τη Σαρδηνία και η περίφημη σκιά… να έριξαν το Διαδίκτυο τις περασμένες ημέρες, ωστόσο, φαίνεται ότι ο χολιγουντιανός ηθοποιός είναι ασυγκράτητος και δεν είναι διατεθειμένος να μείνει με το μαγιό του μόνο και μόνο επειδή κάνει τις βουτιές του σε πολυσύχναστες παραλίες, στις οποίες… καραδοκούν οι παπαράτσι.

Αδιαφορώντας για τους φωτογράφους, λοιπόν, ο 39χρονος αποφάσισε να γδυθεί ξανά, μπροστά στην σύντροφό του, την 31χρονη τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι, αλλά και όσα άτομα απολάμβαναν εκείνη την ώρα το μπάνιο τους στη θάλασσα.

Μετά το μπάνιο, μάλιστα, ο Ορλάντο δεν σταμάτησε να ερωτοτροπεί με την καλή του, η οποία, ωστόσο, δεν έμοιαζε το ίδιο ενθουσιασμένη.

Και αν αναρωτιέστε ποια ήταν η αντίδραση του Μπλουμ όταν είδε τις γυμνές φωτογραφίες του να κάνουν τον γύρο ρου Διαδικτύου, σύμφωνα άτομο από το φιλικό του περιβάλλον που μίλησε στο αμερικανικό περιοδικό «Us Weekly», ο ηθοποιός «βρήκε την κατάσταση ιδιαίτερα διασκεδαστική»!

Δείτε τις νέες φωτογραφίες του Μπλουμ

Δεν έχουν περάσει λίγες ώρες από τη δημοσίευση των νέων φωτογραφιών με τον Ορλάντο Μπλουμ να κυκλοφορεί θεόγυμνος στην παραλία και τη θάλασσα οι παπαράτσι έπιασαν και την Κέιτι σε μια άκρως άβολη στιγμή.

Η γνωστή τραγουδίστρια αν και φαίνεται ξεκάθαρα πως φοράει το κάτω μέρος του μαγιό της έχει πάει σε κάτι θάμνους προφανώς για να κρυφτεί από τα αδιάκριτα βλέμματα. Έλα όμως που και εκεί καραδοκούν οι αδιάκριτοι παπαράτσι. Τα δημοσιεύματα αφήνουν να εννοηθεί ότι η Κέιτι με μια ζωγραφισμένη γκριμάτσα στο πρόσωπό της προσπαθεί να κάνει την ανάγκη της.

Η φωτογραφία τα λέει όλα και έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες που έχουν δημοσιευτεί τις τελευταίες μέρες από τις διακοπές του διάσημου ζευγαριού.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!