Ορέστης Τζιόβας: Ταξίδεψα στη Θεσσαλονίκη και με αγνώστους για να μοιραστώ τα έξοδα, είναι 110 ευρώ


Καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα ήταν σήμερα (14/4) ο Ορέστης Τζιόβας. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μίλησε και για τις αναρτήσεις που έκανε στα social media, αναζητώντας ανθρώπους για να ταξιδέψουν μαζί στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μοιραστεί τα έξοδα της βενζίνης και των διοδίων.

Συγκεκριμένα, όταν η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε σε αυτές τις αναρτήσεις, ο Ορέστης Τζιόβας είπε: «110 ευρώ θέλει η βενζίνη και τα διόδια για να πας».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια σημείωσε πως: «Εσύ το θεωρείς δεδομένο. Ένας άνθρωπος που βλέπει τον Ορέστη Τζιόβα, που είναι πρωταγωνιστής, που έχει υπάρξει ζεν πρεμιέ, που παίζει στο θέατρο, δεν μπορεί να φανταστεί ότι μπορεί να ζητήσει κάτι τέτοιο».

Τότε, ο ηθοποιός εξήγησε ότι: «Άμα ερχόταν, θα το έβλεπε μπροστά του. Αυτό είναι πολύ καθωσπρεπισμός για μένα, πολύ χαζό μου ακούγεται. Το έκανα και για οικονομικούς λόγους και γιατί το θεωρώ και ωραίο. Είναι ωραίο να μην πληρώνεις πολλά λεφτά, ούτε εγώ ούτε ο άλλος που θα τον πάρω μαζί μου. Από το να πάρει ένα μέσο και να βρεθεί να είναι στριμωγμένος και να μπορεί να σκοτωθεί ας πούμε στα Τέμπη».

«Εγώ γνώρισα και πολύ ωραίο κόσμο μέσα από αυτή την διαδικασία. Κάθε εβδομάδα είχα κάποιον στο αυτοκίνητο, ή και παραπάνω από έναν και ήταν πολύ ωραία», πρόσθεσε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!