Ορέστης Τζιόβας: Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο «ΕΓΩ! Weekly»

Ο Ορέστης Τζιόβας για άλλη μια φορά αποκαλύπτεται!


Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» και αναφέρθηκε στη δουλειάς του, στα παιδικά του χρόνια, στην απόφαση που πήρε να εργαστεί σε καφετέρια όπως επίσης και για την πρώην σύντροφό του, Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Δεν ανήκα σε εύπορη οικογένεια, αλλά δεν μου έλειψε κάτι στα παιδικά μου χρόνια. Στην εφηβεία μου και λίγο μετά τα δεκαοχτώ ήμουν τελείως απολιτίκ και αυτό οφειλόταν ουσιαστικά στο σχολείο, που δυστυχώς πέρα από τον εκπαιδευτικό του ρόλο δεν σε προετοιμάζει για το πώς θα αντιμετωπίσεις την κοινωνία, ποια είναι τα δικαιώματα και ποιες οι υποχρεώσεις σου. Ήμουν άβολος. Περνούσα τον χρόνο μου χωρίς να είμαι δημιουργικός και δεν μιλάω για τη δουλειά, όσο το να σκέφτεσαι σφαιρικά κοινωνικά. Αυτά τα απέκτησα μέσω του θεάτρου» και συμπλήρωσε «Στην κάθοδο πάσχω, στην άνοδο χαίρομαι. Γενικότερα, σκέφτομαι μακροπρόθεσμα. Δεν αφήνω το τώρα να με καταβάλει. Έχω όνειρα και θέλω να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Δεν έφτασα ποτέ στο τέλμα. Θεωρώ ότι μόνο ο θάνατος μπορεί να ανακόψει. Όλα τα άλλα είναι στο μυαλό μας πώς τα αντιμετωπίζουμε».

«Αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι. Καμιά φορά δεν το ελέγχεις. Όταν επέλεξα να είμαι με την Κατερίνα, την οποία ερωτεύτηκα, υπήρξαν κάποιες παράπλευρες απώλειες. Ήξερα ότι αυτό θα γίνει, το προέβλεπα. Χάσαμε αναγκαστικά τον έλεγχο. Δεν μπορούσα, όμως, να κάνω κάτι άλλο. Δεν γινόταν να κρυβόμαστε και να μη βγαίνουμε έξω. Η Κατερίνα είχε μια συγκεκριμένη σχέση με τα media την οποία χρεωνόμουν κι εγώ αναγκαστικά. Πιέστηκα, αλλά όπως είπα και πριν, ο άνθρωπος μπορώ να επιβιώνει σε όλα τα επίπεδα».

Όσον αφορά το σήμερα και τη σχέση του με την Κατερίνα Παπουτσάκη ο ίδιος αναφέρει ότι «Δεν μιλήσαμε. Χαίρομαι πολύ που έγινε μαμά. Δεν υπάρχει μίσος μεταξύ μας. Οι σχέσεις των ανθρώπων δεν αρχίζουν και τελειώνουν μέσα από έναν ερωτικό δεσμό. Η ζωή είναι πιο σημαντική από αυτά».

Τέλος, μίλησε για την επιλογή του να εργαστεί σε καφετέρια ώστε να έχει ένα extra εισόδημα «Το έκανα και πριν από δύο χρόνια και γενικότερα το έχω πράξει πολλές φορές στη ζωή μου. Είναι μια part time δουλειά, που έκανα από μικρός και θεωρώ ότι ξέρω καλύτερα από τις υπόλοιπες. Δεν το κάνω με αγγαρεία, βρίσκω ευχαρίστηση. Η εξυπηρέτηση της διασκέδασης του άλλου μου δίνει χαρά. Δεν θεωρώ ότι έπεσα κοινωνικά επειδή δουλεύω σε καφέ».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!