Όπρα Γουϊνφρεϊ: ”Δεν μετανιώνω που δεν έκανα παιδιά”

Εξηγεί τον λόγο που δεν έκανε παιδιά.


H διάσημη παρουσιάστρια OprahWinfrey μίλησε στο περιοδικό Hollywood Reporter και εξήγησε ότι δεν έχει μετανιώσει καθόλου που δεν απέκτησε παιδιά.

«Αν είχα παιδιά θα με μισούσαν», δήλωσε η 59χρονη. «Θα είχαν καταλήξει σε ένα show σαν το δικό μου, όπου θα μίλαγαν για όσα έχουν τραβληξει από μένα, γιατί κάποιο κομμάτι της ζωής μου θα έπρεπε να υποφέρει και αυτό μάλλον θα ήταν τα παιδιά μου».

Η Winfrey – που στα δεκατέσσερα της γέννησε ένα παιδάκι το οποίο και πέθανε μερικές εβδομάδες μετά- δήλωσε ότι από μικρή είχε το ίδιο σκεπτικό ενώ η κολλητή της φίλης Gayle King –από παιδί ακόμα- είχε πολύ διαφορετικά σχέδια και ελπίδες.

«Η Gayle, που έχει πλέον δύο παιδιά, ήταν αυτό το κορίτσι που από το γυμνάσιο ακόμα έγραφε στο τετράδιο της τα ονόματα των παιδιών της». εξήγησε. «Ενώ εκείνη είχε αυτά όνειρα εγώ ονειρευόμουν πώς θα μπορούσα να γίνω ο επόμενος Martin Luther King».

Η Oprah φαίνεται ότι τα κατάφερε να γίνει κάτι σημαντικό αφού σήμερα είναι μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο και μία από τις πρώτες Αφρικοαμερικανίδες δισεκατομυριούχους. Την Τετάρτη μάλιστα κέρδισε και μία υποψηφιότητα στα Screen Actors Guild για τον ρόλο της στην ταινία Lee Daniels’ The Butler.

Όπως λέει βέβαια σκοπεύει να ρίξει λίγο τους ρυθμούς της. Ελπίζοντας να έχει μετακομίσει από το Chicago στο σπίτι της στο Montecito της Καλιφόρνια μέχρι τα 60 της, τα οποία θα κλείσει τον Ιανουάριο.

Μάλιστα για να δημιουργήσει χώρο για τη νέα της ζωή στην Καλιφόρνια, η Winfrey φιλοξένησε ένα παζάρι στον κήπο της τον Νοέμβριο και πούλησε αντικείμενα αξίας 600,000 δολαρίων, ανάμεσά τους λάμπες, τσαγιέρες και καναπέδες.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!