Ολυμπία Χοψονίδου: «Είμαστε ήδη εκεί» – Οι αναρτήσεις για την πρόκριση της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες


Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ του Βασίλη Σπανούλη το πάλεψε και κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν φέτος το καλοκαίρι στο Παρίσι.

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα μπορέσουν έπειτα από δεκαέξι χρόνια, να παρακολουθήσουν ξανά την επίσημη αγαπημένη να αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να διεκδικεί τη νίκη.

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και το 80-69 επί της Κροατίας τα μέλη της Εθνικής Ομάδας πανηγύρισαν μαζί με τις οικογένειές του και τον κόσμο που βρέθηκε στο ΣΕΦ την πρόκριση.

Η Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του Βασίλη Σπανούλη για πάνω από δέκα χρόνια, θέλησε να κάνει δύο αναρτήσεις στο Instagram προφίλ της για να γιορτάσει το σπουδαίο επίτευγμα της Εθνικής.

Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε με την μορφή του Instagram story δύο φωτογραφίες της από προηγούμενο ταξίδι της στο Παρίσι. Σε αυτές, ποζάρει μαζί με την Φανή Σκούφη, σύζυγο του Νίκου Ζήση, με φόντο τον «Πύργο του Άιφελ».

«Είμαστε ήδη εκεί», έχει γράψει η Ολυμπία Χοψονίδου. Τις φωτογραφίες αναδημοσίευσε η Φανή Σκούφη, η οποία έγραψε: «Ολυμπιακοί με την Ολυμπία».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!