Όλια Λαζαρίδου,Ηλίας Κουνέλας και Γιώργος Νανούρης ανεβάζουν Τολστόι

Τον Νοέμβριο στο Θέατρο του Ελληνικού Κόσμου.


Ο Ηλίας Κουνέλας, η Όλια Λαζαρίδου και ο Γιώργος Νανούρης υπογράφουν τη διασκευή και τη σκηνοθεσία του διηγήματος του Λ. Τολστόι “Από τι ζουν οι άνθρωποι”, που ανεβάζουν στη σκηνή του “Θεάτρον” του Ελληνικού Κόσμου για να ερμηνεύσουν τους ήρωες αυτού του παραμυθιού που είναι γραμμένο για τους μεγάλους που ζουν σε δύσκολους καιρούς.

Ένα έργο “για όλους εμάς που πιστεύουμε ότι ζούμε επειδή φροντίζουμε τους εαυτούς μας, ενώ στην πραγματικότητα εκείνη που μας κάνει να ζούμε, είναι μόνο η αγάπη…” όπως λένε. Συνοδοιπόροι σε αυτό το μαγικό ταξίδι η μουσική του Κωνσταντίνου Βήτα και η ιδιαίτερη κατασκευή του Άγγελου Παπαδημητρίου που φιλοδοξεί να ανοίξει μπροστά στα μάτια μας κόσμους συναρπαστικούς.

Η ιστορία έχει ως εξής : ένας φτωχός παπουτσής, την πιο κρύα νύχτα του χειμώνα, βγήκε τουρτουρίζοντας έξω στο χιόνι για να μαζέψει τα λεφτά που του χρωστούσαν. Σε μια γωνιά του δρόμου έπεσε πάνω σ’ ένα σωριασμένο, παράξενο, γυμνό άνθρωπο. Αποφάσισε να τον πάρει μαζί στο σπίτι του. Από το σημείο αυτό ξεκινά μια αλυσίδα από μυστήρια συμβάντα, απροσδόκητα και καταπληκτικά γεγονότα που θα αποκαλύψουν σ’ αυτόν και τη γυναίκα του, τη μια και μοναδική αλήθεια, που είναι η απάντηση στο ερώτημα “Από τι ζουν οι άνθρωποι”.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!