Όλγα Κιουρτσάκη: Ο λόγος που έφυγε μόνη της από το κοιμητήριο στο μνημόσυνο της γιαγιάς της


Ενώ η σχέση της Άντζελας Δημητρίου και της κόρη της Όλγας Κιουρτσάκη τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, οι δυο τους έδωσαν το παρών στο μνημόσυνο της μητέρας της σπουδαίας τραγουδίστριας.

Η κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη που βρέθηκε στο σημείο, κατέγραψε μία ένταση που υπήρξε. Πολλοί θεώρησαν ότι η ένταση που δημιουργήθηκε ήταν μεταξύ της τραγουδίστριας και της κόρης της.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου φιλοξενήθηκαν δηλώσεις από το περιβάλλον της Όλγας Κιουρτσάκη και του συζύγου της, Φώτη Λώση. Παράλληλα η δημοσιογράφος της εκπομπής, Νάνσυ Παραδεισανού, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο η κόρη της Άντζελας Δημητρίου έφυγε μόνη της από το κοιμητήριο, παρ’ ότι στο μνημόσυνο πήγε μαζί με την μητέρα της.

Το περιβάλλον του ζευγαριού ξεκαθάρισε ότι: «Στο μνημόσυνο της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου, η Όλγα ήταν χέρι χέρι με την Άντζελα. Οι σχέσεις τους είναι πλέον αποκατεστημένες και δεν λογομάχησαν στο νεκροταφείο. Επίσης, η Άντζελα βλέπει καθημερινά το εγγόνι της. Έκπληκτοι βλέπουν για άλλη μια φορά να διαρρέονται ψευδείς πληροφορίες που αφορούν στις οικογενειακές τους σχέσεις, χωρίς λόγο».

Ακόμα, ανέφερε: «Διακρίνουν έλλειψη σεβασμού στην οικογένειά τους και στο λίγων μηνών παιδί τους. Η πλευρά Όλγας-Φώτη, έχει στείλει εδώ και μέρες εξώδικο που ζητά να μην υπάρχει καμία αναφορά στο όνομά τους, ούτε για καλό, ούτε για κακό.

Οι δικηγόροι τους, τους έχουν προτείνει να προχωρήσουν σε αγωγές, αλλά οι δικαστικές διενέξεις δεν είναι κάτι που επιθυμούν σ’ αυτή τη φάση. Για εκείνους, η σιωπή είναι χρυσός».

Στη συνέχεια η Νάνσυ Παραδεισανού εξήγησε ότι δεν υπήρξε ένταση μεταξύ της Άντζελας Δημητρίου και της Όλγας Κιουρτσάκη και είπε: «Εγώ ξέρω χωρίς να θέλω να πω περισσότερα, ότι έφυγε γιατί είχε μία υποχρέωση με το παιδί της και τον άνδρα της και ήρθε να την πάρει ο σύζυγός της και πήγαν κάπου με το παιδί τους.

Το θέμα είναι ότι εκεί η Όλγα δυσανασχέτησε με την παρουσία της κάμερας, την ώρα που πήγαν να θρηνήσουν την γιαγιά. Αναρωτήθηκε ποιος κάλεσε τις κάμερες. Μάλωσε με άνθρωπο που θεωρούσε ότι φώναξε τις κάμερες».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!