Οι Κυριακές έχουν χρώμα …Άσπρο Πιάτο


Είναι από τα αγαπημένα μου μαγαζιά. Είναι όλοι αγαπημένοι φίλοι που τραγουδούν και όχι μόνο.
Έχουν στήσει ένα καταπληκτικό σχήμα και κάθε Κυριακή γίνεται της γνωστής Κυριακής …(για να μην κάνουμε σόκιν)
Ένα μαγαζί που το λένε Άσπρο πιάτο και έχει χρώμα μόνο άσπρο.
Χωρίς δηθενιές, χωρίς προσχήματα αλλά μόνο σχήματα καταπληκτικά. Φυσικά με το γνωστό μπουζούκι που όσο και να το κάνουμε ρέει στις φλέβες μας ειδικά όταν έχει άρωμα Μανώλη Καραντίνη.


Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ο Αχιλλέας Αγγελόπουπουλος και μαζί τους η Κατερινα Μπουρνέλη δίνουν το καλύτερο τους εαυτό σε ότι κάνουν και το εισπράττει και ο κόσμος.

Μπορεί να μου αρέσει εμένα πολύ αλλά πραγματικά όποιος πάει θα γίνει και δικό του αγαπημένο στέκι κάθε Κυριακή από νωρίς με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα καταπληκτικό σέρβις και θεϊκό φαγητό.

Θα πάω στο πρόγραμμα ξεκινώντας από τον αγαπημένο μου Γρηγόρη Μπιθικώτση που ξέρω πολλά χρόνια ..πολλά όμως (δεν μπορώ να το κρύψω). Είναι ταλεντάρα και φωνάρα. Μαζί του περνάς καλά, ακούς μουσική τραγούδια, παλιά που νοσταλγείς την εποχή αλλά σε κάνει μαγικά να ζεις το σήμερα. Είναι από τα καλύτερα παιδιά της πιάτσας με αρχές και ξέρει να κρατάει το τιμόνι καλά… Άλλωστε είναι άντρας παλιάς κοπής με δύσκολο επίθετο ναι μέν, αλλά κρατάει πολύ καλά το δικό του ρόλο και προχωράει ψηλά !!
Αγγελόπουλος Αχιλλέας .. Τον αγαπώ χρόνια τώρα. Είναι φωνάρα και με πολλά στοιχεία όμορφα και στην φωνή του και στον χαρακτήρα του. Είναι ξεχωριστός δίνει τον καλύτερο του εαυτό με πολύ καλή παρουσία και μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα.

Φυσικά όλο αυτό το στηρίζει καταπληκτικά ο ένας και μοναδικός Μανώλης Καραντίνης που δίνει απλά ρεσιτάλ όπως πάντα όταν παίζει μπουζούκι.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!