Οι Αρμός στο “Cuckoo Bar” σε μια καταπληκτική βραδιά


Οι Αρμός, ξανά στο “Cuckoo Bar” την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018!

Έπειτα από την πρώτη, εξαιρετική, εμφάνιση του συγκροτήματος στο Cuckoo Bar, οι Αρμός επιστρέφουν στον Κούκο για να μας προσφέρουν άλλη μια βραδιά γεμάτη με όμορφα τραγούδια!

Tο γνωστό συγκρότημα έχοντας πλέον εμπειρία αρκετών χρόνων σε μουσικές παραστάσεις και κουβαλώντας στις “αποσκευές” τους την προίκα των μεγάλων συνεργασιών τους με κορυφαία αυτήν με τον μεγάλο συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο, καταφέρνουν να δημιουργήσουν υπέροχες μουσικές βραδιές, με το κοινό να τους αγκαλιάζει θερμά σε όλες τις εμφανίσεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα με παρεΐστικη διάθεση όπου τα τραγούδια γίνονται ο απόλυτος δίαυλος επικοινωνίας και ανταλλαγής συναισθημάτων.


Στο πλούσιο πρόγραμμα τους εκτός από τις δικές τους συνθέσεις παρουσιάζουν τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών και πιο σύγχρονων τραγουδοποιών, ενώ χαρακτηριστική είναι η έντονη αναφορά, στο δεύτερο μέρος του προγράμματος, στο “παλιό καλό” λαϊκό ελληνικό τραγούδι.
Το συγκρότημα Αρμός είναι οι : Λευτέρης Μουρτζάκης στο τραγούδι, Μάνος Σμαργιανάκης στο τραγούδι & την κιθάρα και Απόστολος Ξυριτάκης στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις.

Μαζί τους επί σκηνής ο Στέφανος Κουρουπάκης στο κοντραμπάσο και Θανάσης Βασιλάκης στο μπουζούκι και το μαντολίνο.

Cuckoo Bar
Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018
Κοραή 1, Ηράκλειο
Ώρα Έναρξης: 22:30
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2810229290



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!