Ο Βλάσσης Χολέβας έκλεψε τις εντυπώσεις με τη νέα του συλλογή Summer 23” “Gypsy Couture” by ’’Avaton’’

Με μια εντυπωσιακή επίδειξη στα πλαίσια της 32ης Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας στο “The Ellinikon Experience Park”, ο καταξιωμένος σχεδιαστής Βλάσσης Χολέβας έκλεψε τις εντυπώσεις


Με μια εντυπωσιακή επίδειξη στα πλαίσια της 32ης Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας στο “The Ellinikon Experience Park”, ο καταξιωμένος σχεδιαστής Βλάσσης Χολέβας έκλεψε τις εντυπώσεις με τη νέα του συλλογή Summer ’23 “Gypsy Couture” by ’’Avaton’’, ‘’Somero Mykonos’’ & ‘’Elit Vodka’’.

Στο final show της φετινής Athens Fashion Week guest catwalk πραγματοποίησε η μοναδική ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη, ενώ την επίδειξη παρακολούθησαν front row πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, τον καλλιτεχνικό αλλά και τον δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς και πολλοί φίλοι και συνεργάτες του γνωστού σχεδιαστή. Το λαμπερό fashion show διαδέχθηκε το ξεσηκωτικό after party Dj Show της Μάγκυς Χαραλαμπίδου.

Με έμπνευση τα χρώματα της Ελλάδας, την ελευθερία των Gypsy και την αυστηρότητα στην εκτέλεση της ραφής στην Couture, o Βλάσσης Χολέβας σχεδιάζει κάθε καλοκαίρι εμπριμέ σχέδια σε άσπρο και μπλε, τυπωμένα σε αέρινα υφάσματα. Η καλοκαιρινή συλλογή Summer ’23 είναι ένας συνδυασμός ευκολoφόρετων αέρινων φορεμάτων και συνόλων μαζί με σχέδια που χαρακτηρίζουν το Brand “VLASSI HOLEVA” με cutout, διαφάνειες και βραδυνά φορέματα.

Mέγας χορηγός της επίδειξης ήταν το νερό “AVATON” πηγή ζωής, από αρτεσιανή πηγή της Μοναστικής Πολιτείας του Αγίου Όρους, ένα μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, μακριά από την καθημερινή ανθρώπινη παρέμβαση. Το ιδανικό για τον άνθρωπο νερό, που παραμένει αγνό και φυσικό, ανέγγιχτο από την βιομηχανοποίηση και την ανθρώπινη παρέμβαση.

Έπειτα από εκατοντάδες χρόνια απομόνωσης, αυτό το απομακρυσμένο βραχώδες σημείο μοιάζει να έχει «παγώσει» στο χρόνο. Υποστηρικτές του show ήταν επίσης η boutique επώνυμης ένδυσης “Somero Mykonos” και η ultra-premium vodka “ELIT”.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!